Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó döntés lesz? (Többi lent)

Jó döntés lesz? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Menhelyen kerestem labrador jellegű kutyát. Teljesen beleszerettem egy 6 éves, ivartalanított fekete kanba. Aztán jött a hatalmas pofon. A kutyus daganatos. Ha nem műtik meg, de gyógyszert szed még élhet 1, 1,5 évig. A műtétre a menhelynek nincsen pénze, ez nem is lenne probléma ki tudnám fizetni. De több orvossal is beszéltem, kockázatos, kicsi a túlélési esély, rengeteg áttét lehet. Örökbe szeretném fogadtam. Az előző gazdái verték, láncon tartották. Most minden erőmmel azon szeretnék lenni, hogy szebbé tegyem az életét. De ha már mindene fáj, akkor nem akarom, hogy szenvednjen, elaltattatnám. A családom azt mondja életem legnagyobb hibája lesz befogadni őt, mert csak szenvedést fog okozni nekem, és a gyógyszerek sem olcsók. Nektek mi a véleményetek?

2021. jún. 25. 16:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Először nem értette, hogy hova viszem. Az autóban elöl ült (biztonsági hámmal), nagyon élvezte. Mostmár láthatóan nagyon örül, hogy róla szól minden.

A Dunáért egyszerűen megőrül, imádja a vizet. A galambokat, kacsákat megkergeti, megugatja, de de a többi kutyával és emberrel barátságos. Szegény szeparációs szorongással is küzd, nem bírja az egyedül létet, ezen külön kutyatrénerrel dolgozunk. Az orvos jó hírekkel szolgált, lehet, hogy a daganat nem annyira agresszív, mint elsőre tünt, megnézzük, hogyan reagál az új kezelésre. A gyógyszert most infúzióval kapja hetente, ma volt az első kezelés. Nagyon türelmesen és nyugodtan viselkedett, az egyébként mindig pörgős kutya most csak feküdt az asztalon és hagyta, hogy megvizsgálják.

A neve Hero, ezt még a menhelyen kapta. Illik hozzá, Ő az én hősöm.

2021. júl. 5. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy megírtad. Örülök neki, hogy minden jól alakul. Sok vidám együtt töltött időt kívánok nektek! :) Jó kutyázását, a kutyádnak meg... jó emberezést?! :D

és valóban nagyon illik hozzá a név :)

2021. júl. 5. 18:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok a kis bogyónak! :) ♥️♥️♥️ Köszi hogy írtál! Ha esetleg van valami javulás, írj, minden jót kívánunk innen nektek!
2021. júl. 5. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én labim jár napközibe is, hogy ne legyen egyedül sokat. Próbáld ki, imádni fogja. Főleg, amikor érte mégy :)
2021. júl. 5. 20:19
 15/16 A kérdező kommentje:
A napközivel várnék még. A munkahelyemen megengedett, hogy csak heti 2× kell bemenni, szóval sokat vagyok otthon. De már akkor nyüszít, ha átmegyek a másik szobába. A futatóban is egyfolytában engem néz, mintha attól félne, hogy otthagyom. Kutyasuliba valószínűleg viszem majd, de most még hagyom, hogy mindketten megszokjuk ezt az új életet.
2021. júl. 5. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lett a kutyussal, hogy van?
2021. okt. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!