Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó döntés lesz? (Többi lent)

Jó döntés lesz? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Menhelyen kerestem labrador jellegű kutyát. Teljesen beleszerettem egy 6 éves, ivartalanított fekete kanba. Aztán jött a hatalmas pofon. A kutyus daganatos. Ha nem műtik meg, de gyógyszert szed még élhet 1, 1,5 évig. A műtétre a menhelynek nincsen pénze, ez nem is lenne probléma ki tudnám fizetni. De több orvossal is beszéltem, kockázatos, kicsi a túlélési esély, rengeteg áttét lehet. Örökbe szeretném fogadtam. Az előző gazdái verték, láncon tartották. Most minden erőmmel azon szeretnék lenni, hogy szebbé tegyem az életét. De ha már mindene fáj, akkor nem akarom, hogy szenvednjen, elaltattatnám. A családom azt mondja életem legnagyobb hibája lesz befogadni őt, mert csak szenvedést fog okozni nekem, és a gyógyszerek sem olcsók. Nektek mi a véleményetek?

2021. jún. 25. 16:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt bánnád ha nem fogadnád be.

Látni az írásodból hogy mennyire beleszerettél, ha otthagynád, bűntudatod lenne hogy megszépíthetted volna az utolsó évét/éveit, de hagytad magad lebeszélni.

Azt tedd amit helyesnek gondolsz, ne azt amit mások elvárnak tőled. Ha az ember mindig a szerinte helyes dolgot teszi, akkor soha nem fogja lelkiismerefurdalás gyötörni.

2021. jún. 25. 17:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó gazdi leszel ha megszépíted a kutyus utolsó időszakát!

Időben kell dönteni.

Nekem is volt egy kutyusom, igaz kölyökkora óta nállunk volt. Utolsó évben rengeteg betegsége volt, de én nagyon szerettem ahogy segíthettem még rajta

Végül leggyőzte a rák és átsegítettük a szívárványhídon.

De még ígyis pár napig szenvedett.

Nagyon nehezen engedtem el, mert őt szerettem a legjobban a földön.😔

2021. jún. 25. 17:02
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
😢😖🤧 elsírtam magam, de sajnállak titeket, a kutyát is, téged is kérdező! Tudod nagyon szép és becsülendő örökbefogadni kutyát a saját örömünkre is, de ebben az esetben te igazi hős vagy a szememben, mert csak és kizárólag a kutya örömét nézed! Tedd fel a történetet az internetre, hátha elhíresül a sztori, és elindít egy hullámot. Jajj, itt folynak a könnyeim, hátha valami csoda történik! Imádkozom értetek, pedig nem szoktam.
2021. jún. 25. 17:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Most még teljesen élénk, barátságos, nem is gondolná az ember, hogy miken ment keresztül. A menhelyen azt mondják már sok érdeklődő volt, de mindet elriasztotta, hogy beteg. Már "lefoglaltam". Most készítem fel a házat a kutyára, veszek játékokat, minőségi tápot és egyébb fontos dolgot. A család ellenzi, de szerintem megenyhülnek, ha találkoznak vele. 28 éves vagyok, fix munkával rendelkezem és saját lakásom van.
2021. jún. 25. 17:19
 5/16 A kérdező kommentje:
3 nagyon kedves amit írsz! Köszönöm!
2021. jún. 25. 17:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
:)
2021. jún. 25. 19:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

,,A családom azt mondja életem legnagyobb hibája lesz befogadni őt, mert csak szenvedést fog okozni nekem" Ha meghal akkor szenvedni fogsz ez igaz, de ez igaz bármilyen más kutyára is úgy értem ha egészséges lenne, ha kölyök,, sajnos nagy eséllyel a kutya előbb hal meg mint a gazdája. Nyilván ha nagyon idős a gazda akkor nem biztos., de biztos érted mire gondolok. Ez ne riasszon el, hiszen megtaláltad a kutyád :)

Azt meg hogy mennyit fog élni, úgysem tudhatod, lehet gondoskodással (beleértve az orvosi vizsgálatokat is) , szeretettel több is lesz az a 1-1,5 év.

2021. jún. 25. 19:24
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Vidd el egy jó nevű orvoshoz állapotfelmérésre. Milyen daganata van, van-e áttét a tödőben, stb. 6 éves kutya még nem annyira idős, ha netán műtéttel lehet segíteni.
2021. jún. 25. 22:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen követné a történeteteket valamilyen platformon és szerény körülményeimhez képest támogatnálak is. Ez biztos igaz a labrador kutyás gazdik Facebook csoportból többekre. Ha úgy gondolod, mutasd be nekünk azt a szerencsés kutyust, akit befogadsz.
2021. jún. 26. 09:29
 10/16 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves amit írtok, de nem szeretném a kutyust kirakni Facebookra. Sosem voltam az a "mindent is posztolok" ember. Tudom, ez más, mint az, hogy mit reggelizek vagy ilyesmi, de szeretném, ha ez csak róla és rólam szólna.

Már többször is elvittem sétáltatni, érzem, azt amit a nagyon régóta nem, ő az én álomkutyám. Holnap tervezem elhozni a menhelyről. A környéken van egy jó orvos, hozza vittem az előző kutyámat is, teljesen elhivatott. Beszéltem vele, hallásra azt mondja el lehet húzni az élettartamát, ha sok vitamint szed, meg minőségi kaját kap. Pénteken viszem teljes kivizsgálásra, remélem jó híreket kapunk

2021. jún. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!