Jó döntés lesz? (Többi lent)
Szerintem azt bánnád ha nem fogadnád be.
Látni az írásodból hogy mennyire beleszerettél, ha otthagynád, bűntudatod lenne hogy megszépíthetted volna az utolsó évét/éveit, de hagytad magad lebeszélni.
Azt tedd amit helyesnek gondolsz, ne azt amit mások elvárnak tőled. Ha az ember mindig a szerinte helyes dolgot teszi, akkor soha nem fogja lelkiismerefurdalás gyötörni.
Nagyon jó gazdi leszel ha megszépíted a kutyus utolsó időszakát!
Időben kell dönteni.
Nekem is volt egy kutyusom, igaz kölyökkora óta nállunk volt. Utolsó évben rengeteg betegsége volt, de én nagyon szerettem ahogy segíthettem még rajta
Végül leggyőzte a rák és átsegítettük a szívárványhídon.
De még ígyis pár napig szenvedett.
Nagyon nehezen engedtem el, mert őt szerettem a legjobban a földön.😔
,,A családom azt mondja életem legnagyobb hibája lesz befogadni őt, mert csak szenvedést fog okozni nekem" Ha meghal akkor szenvedni fogsz ez igaz, de ez igaz bármilyen más kutyára is úgy értem ha egészséges lenne, ha kölyök,, sajnos nagy eséllyel a kutya előbb hal meg mint a gazdája. Nyilván ha nagyon idős a gazda akkor nem biztos., de biztos érted mire gondolok. Ez ne riasszon el, hiszen megtaláltad a kutyád :)
Azt meg hogy mennyit fog élni, úgysem tudhatod, lehet gondoskodással (beleértve az orvosi vizsgálatokat is) , szeretettel több is lesz az a 1-1,5 év.
Nagyon kedves amit írtok, de nem szeretném a kutyust kirakni Facebookra. Sosem voltam az a "mindent is posztolok" ember. Tudom, ez más, mint az, hogy mit reggelizek vagy ilyesmi, de szeretném, ha ez csak róla és rólam szólna.
Már többször is elvittem sétáltatni, érzem, azt amit a nagyon régóta nem, ő az én álomkutyám. Holnap tervezem elhozni a menhelyről. A környéken van egy jó orvos, hozza vittem az előző kutyámat is, teljesen elhivatott. Beszéltem vele, hallásra azt mondja el lehet húzni az élettartamát, ha sok vitamint szed, meg minőségi kaját kap. Pénteken viszem teljes kivizsgálásra, remélem jó híreket kapunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!