Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyabarát légkondis hely...

Kutyabarát légkondis hely Budapesten ahova be lehet ülni?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresek Budapesten, ahova be tudunk ülni egy kollégámmal laptopostul, van internet, konnektor és légkondi. Szerencsétlen négylábúmat sem szeretném itthon hagyni a hőségben, magányosan.

A lehetetlent keresem? Légyszi valaki mondja, hogy nem...

Egyébként az Ikea éttermi része például pont tökéletes lenne, ha Bodrika nem lenne kitiltva :"(

2021. jún. 24. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

7-es vagyok.Nekem is van kisgyerekem és párom is.Az,hogy a kutyából nem csinálok se kerti díszt se kinyírható bio riasztót házörző néven és nem hagyom aszalódni kint a 30-38 fokban nem jelenti,hogy nincs normális társas életem,nincsenek barátaim vagy saját családom.Tekintve,hogy szuka kutya még ha akarnék se (de melyik beteg állat akarna rajtad kívül még csak gondolni is ilyenre?..) tudnék vele fajtalankodni.

Jelentettem a választ,majd biztosan törlik.Addig higgadj le egy kicsit és töröld le a habot a szád széléről.

2021. jún. 25. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Milyen barlang lakók járnak ide lol.

Kávézóban miért ne ülhetnének? Vagy gyors étteremben,plázában?

Ingyen wifis helyeken addig ülsz ott ameddig akarsz vagy ameddig meghatározza a hely házi rendje.

Rendszerint ott tanultam ameddig egyetemre jártam is és igen órákig ültem a hűtött kávézóban.

Nem hiszem el,hogy a nagy városokat leszámítva máshol nincs ilyen,hogy beülsz valahová tanulni vagy dolgozni..

2021. jún. 25. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Na jó, most megint megérkeztek a zsenik, akik szerint kávézóba menni akasztást érdemlő bűncselekmény, mert minek.
2021. jún. 25. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
COSTA CAFE Nyugati is legkondis es kutyabarat!! Net es konnektor is van!! A Nyugati palyaudvar fobejarataval ,ha szemben allsz,akkor jobbra kell menni: ott ameki letakarva(epp felujitjak) es rogton ott van a kis Eiffel ter (belul a Remix) es ott lesz a sarkon az uj uveg irodahazban a Costa cafe!! Mellette van meg a Frei Cafe is!!
2021. jún. 26. 06:21
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

Az Oktogonon is vannak olasz ettermek. Mind besngedik a kutyaf es imadjak oket:

Bellozzo

Nyugati : Zing Burger

2021. jún. 26. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!