Kutyabarát légkondis hely Budapesten ahova be lehet ülni?
Olyan helyet keresek Budapesten, ahova be tudunk ülni egy kollégámmal laptopostul, van internet, konnektor és légkondi. Szerencsétlen négylábúmat sem szeretném itthon hagyni a hőségben, magányosan.
A lehetetlent keresem? Légyszi valaki mondja, hogy nem...
Egyébként az Ikea éttermi része például pont tökéletes lenne, ha Bodrika nem lenne kitiltva :"(
Azok viszik akiknek társ a kutya,nem kib*szva van élete végéig a kertbe.Mondván hogy ott a helye és szerinted amiért ott a helye azért ott jó is neki.
A 39 fokban,ahelyett hogy kényelmesen hűsölne a gazdával valahol.
Tudom tudom,még magadnak se akarsz ezt azt nem hogy a kutyának.Szokásos duma.akkor élj te is minimumon,de se más állattól se embertől ne várd ezt el.
Én is járok kutyával mindenhová.Minek tartanám,ha nem akarnám,hogy velem legyen?
Jól is teszed,ha kimész az étteremből/kávézóból.Menj csak.Nem kell senkinek egy mindenért finnyázó,nyavajgó,mindent rosszalló és mindenért vendégkönyvbe firkáló vendég.
Egy kutya legyen a legnagyobb bajod az életben,de komolyan.
Az ilyen megsavanyodott embernek ki se kéne mozdulnia.
Nekem is van férjem,gyerekem mégis viszem a kutyát is mindenhová.
Hülyeségeket beszélsz ráadásul ilyen alpári módon..vissza maradott tahó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!