Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez milyen fajta...

Szerintetek ez milyen fajta kutya lehet? Nagyon örülnék ha valaki pontosan megtudná nekem mondani!

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 26. 11:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Azzal h szocializálod és következetesen, erős kézzel neveled nem nagyon nyúlhatsz mellé. :o) Nem tűnik egy érzékeny kutyának, akire ne lehetne kicsit hagosabban rászólni. A szocializáció meg következetesség fajtára való tekintet nélkül minden kutyának kell. Jól neveled, ne aggódj. Az h meg milyen fajta....esetleg kérdezed meg azt akitől hoztad, h mostmár ugyan nem adod vissza, mivel nincs szerződés ezért követelésed se lehet, de mondja már el, h mit adott el neked.
2010. aug. 26. 12:22
 32/37 A kérdező kommentje:
Csak sokan úgy használják hogy fajtiszta....pedig fajtatiszta....de szerintem végülis mind kettő jó
2010. aug. 26. 12:22
 33/37 A kérdező kommentje:
Hát az lesz...nem lakik közel...mert vagy 100km-re de nem bánom azért is elmegyek és megkérdem... a kutyát már semmiféleképp nem adom vissza még ha vissza adja a pénzt is érte....
2010. aug. 26. 12:24
 34/37 anonim ***** válasza:
89%

Gyönyörű kutyus! :) Nekem nagyon tetszik. Szerintem is van benne leonbergi meg kaukázusi is.De passz, itt csak tippelni lehet. Én nem hinném, hogy felelőtlen vagy. Erről nem Te tehetsz, hogy átvágtak. Ha tudtad volna, akkor valószínű nem vetted volna meg. Soha nem értettem az ennyire túlbuzgó embereket. (törzskönyv, chip, kölyök kutya samponnal fürdetheted csak, csak prémium táppal etetheted és még sorolhatnám) Ezek nélkül már nem is kutya a kutya??!!! A legfontosabb hol marad? Hogy szeressük a kutyánkat, játszunk vele és boldog legyen. Nem attól lesz boldog, hogy kölyök kutya samponnal fürdetem vagy éppenséggel prémium tápot adok neki. Megfürdettem a kutyámat baba samponnal, és csodák csodájára még ma is él. És nem lett száraz a szőre, se a bőre, és nem fakult ki. Attól még lehet ugyanolyan okos, ugyanúgy meg lehet neki tanítani bármit. Bocs az off-ért.

Neked pedig jó kutyázást és tanítgatást! :)

2010. aug. 26. 12:24
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem jó mindkettő!! Egy farkas és egy kutya kölyke is fajtiszta, mivel biológiai besorolásuk szerint egy FAJba tartoznak. Két különböző fajtájú kutya kölyke is csak fajtiszta. FAJTAtiszta csak olyan kutya lehet, akinek a felmenői (igazolhatóan) egy fajtához (wézen és külső jegyek alapján) tartoznak.
2010. aug. 26. 12:25
 36/37 A kérdező kommentje:
Értem!akkor a jó szó hogy fajtatiszta
2010. aug. 26. 12:29
 37/37 anonim ***** válasza:
pontosan :o)
2010. aug. 26. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!