Szerintetek ez milyen fajta kutya lehet? Nagyon örülnék ha valaki pontosan megtudná nekem mondani!
Gyönyörű kutyus! :) Nekem nagyon tetszik. Szerintem is van benne leonbergi meg kaukázusi is.De passz, itt csak tippelni lehet. Én nem hinném, hogy felelőtlen vagy. Erről nem Te tehetsz, hogy átvágtak. Ha tudtad volna, akkor valószínű nem vetted volna meg. Soha nem értettem az ennyire túlbuzgó embereket. (törzskönyv, chip, kölyök kutya samponnal fürdetheted csak, csak prémium táppal etetheted és még sorolhatnám) Ezek nélkül már nem is kutya a kutya??!!! A legfontosabb hol marad? Hogy szeressük a kutyánkat, játszunk vele és boldog legyen. Nem attól lesz boldog, hogy kölyök kutya samponnal fürdetem vagy éppenséggel prémium tápot adok neki. Megfürdettem a kutyámat baba samponnal, és csodák csodájára még ma is él. És nem lett száraz a szőre, se a bőre, és nem fakult ki. Attól még lehet ugyanolyan okos, ugyanúgy meg lehet neki tanítani bármit. Bocs az off-ért.
Neked pedig jó kutyázást és tanítgatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!