Szerintetek ez milyen fajta kutya lehet? Nagyon örülnék ha valaki pontosan megtudná nekem mondani!
2010. aug. 26. 11:01
12/37 anonim válasza:
Kaukázusi keveréke. Ezt a színt szinte bármi adhatta neki még egy keverék kutya is, de a bernáthegyitől a leonbergin át a labradorig bármi szóba jöhet.
Ettől még gyönyörű.
13/37 anonim válasza:
ha elviszed az orvoshoz biztos többet tud mondani.. micsak találgatunk ...
14/37 A kérdező kommentje:
Őt nem tudom elvinni csak a kölykét azt vettem meg...de ő még 5 hónapos és tegnap azt mondták itt az oldalon hogy arról még nem lehet megmondani....
2010. aug. 26. 11:24
15/37 anonim válasza:
(egy állatorvos nem ért a fajták külleméhez)
Vidd el kiállításra vagy tenyészszemlére és kérdezz meg egy küllembírót.
Egyébiránt az a 9 típus a II. világháború után higult és homogénné vált. A fajta standardizálásával meg teljesen eltűntek - Európában legalábbis. Oroszországban, a Kaukázusokon biztos még vannak, de nem hiszem h onnan lenne a kutyád...
16/37 A kérdező kommentje:
Onnan biztos nem :)...csak arra gondoltam hogy valami leszármazott is lehet még valamelyik típusból....
2010. aug. 26. 11:26
17/37 anonim válasza:
nincs tkje ugye? nem híresebb kennelből való? akkor megetted...szerződés nincs? mennyi volt?
csak gratulálni tudok,felelőtlen
18/37 anonim válasza:
Én úgy gondolom, van benne egy kis golden retriver, mert a szőre teljesen olyan, viszont a feje miatt a kaukázusi is eszembe jut róla... mivel a farkát meg felfele tartja, akár még egy kis akita is elképzelhető lenne. De figyelj, az is lehet, hogy ez a kutya keverékek keveréke. Nehéz lenne pontosan megállapítani a fajtáját.
19/37 A kérdező kommentje:
Éppenséggel azért mert nem csináltam róla szerződést....meg ilyenek még nem fogom eldobni ezt a kutyát hisz nagyon szeretem....elég nagy a portánk és azért szerettem volna egy nagyobb testű kutyát venni.....egy ismerősöm tenyésztőtől vette a kaukázusiát xy összegért de az 7 hónaposan nincs akkora mint az enyém 5 hónaposan!!
2010. aug. 26. 11:32
20/37 A kérdező kommentje:
Ennek is feláll a farka!! és ő mestertenyészettől szármaik
2010. aug. 26. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!