Szerintetek ez milyen fajta kutya lehet? Nagyon örülnék ha valaki pontosan megtudná nekem mondani!
na akkor hasonlítsd össze ezt a kettőt..
figyelj nem azt mondom,hogy dobd el a kutyát,dehogy is..imádd,szeresd! legyen jó élete.
de ha már pénzért megvetted,hozhattál volna el menhelyről is..annyi ilyen kutya van ott is és lehet,hogy soha nem lesz gazdájuk..te meg támogattad a szaporítókat.
legközelebb legyél okosabb és ne ész nélkül vegyél kutyát..
amúgy még jó,hogy a tied már nagyobb,mint az ismerősödé,mert a tiéd nem fajtatiszta és leeht,hogy eleve nagyobb lesz.
Szerettem volna fajtisztát és kölyök kutyát hogy itt nálunk nőjön fel,nem is gondoltam volna hogy azért amennyit kifizettem érte átvernek...:(
Csak ha nem is fajtiszta tisztába akarok vele lenni hogy milyen fajták lehetnek benne...mert pl a kaunál azt olvastam hogy a neveléshez nagyon fontos a szocializáció...és hogy az a fajta nagyon makacs tud lenni....így próbáltam az enyémet nevelni ami lehet hogy nála nem jó....ezért szeretném megtudni hogy milyen fajta vagy fajtákból való.....
menhelyről hozhattál volna ott is van fajtatiszta kutyák..
amúgy a faj a kutya a fajta pl. a kaukázuis..
6os biosz tananyag..
Ezt én is tudom hogy a fajtiszta kutya pl a kaukázusi de ami már nem az akkor az már csak keverék...
de akkor mi a különbség a fajtatiszta meg a fajtiszta között??!!
mert szerintem a kettő ugyanazt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!