Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez milyen fajta...

Szerintetek ez milyen fajta kutya lehet? Nagyon örülnék ha valaki pontosan megtudná nekem mondani!

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 26. 11:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

na akkor hasonlítsd össze ezt a kettőt..

figyelj nem azt mondom,hogy dobd el a kutyát,dehogy is..imádd,szeresd! legyen jó élete.

de ha már pénzért megvetted,hozhattál volna el menhelyről is..annyi ilyen kutya van ott is és lehet,hogy soha nem lesz gazdájuk..te meg támogattad a szaporítókat.

legközelebb legyél okosabb és ne ész nélkül vegyél kutyát..

amúgy még jó,hogy a tied már nagyobb,mint az ismerősödé,mert a tiéd nem fajtatiszta és leeht,hogy eleve nagyobb lesz.

2010. aug. 26. 11:38
 22/37 anonim ***** válasza:
Az uccsó képen amit belinkeltél a kutya farkát a tövénél fogja tartják,hogy fel álljon,így kell kállításon is...
2010. aug. 26. 11:53
 23/37 A kérdező kommentje:

Szerettem volna fajtisztát és kölyök kutyát hogy itt nálunk nőjön fel,nem is gondoltam volna hogy azért amennyit kifizettem érte átvernek...:(

Csak ha nem is fajtiszta tisztába akarok vele lenni hogy milyen fajták lehetnek benne...mert pl a kaunál azt olvastam hogy a neveléshez nagyon fontos a szocializáció...és hogy az a fajta nagyon makacs tud lenni....így próbáltam az enyémet nevelni ami lehet hogy nála nem jó....ezért szeretném megtudni hogy milyen fajta vagy fajtákból való.....

2010. aug. 26. 11:58
 24/37 A kérdező kommentje:

Ennél ember sincs a közelbe hogy emelje a farkát.. :)

[link]

2010. aug. 26. 12:01
 25/37 anonim ***** válasza:
azzal sem vagy tisztában mi az a fajtiszta és fajtatiszta.
2010. aug. 26. 12:05
 26/37 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek mond el nekem !!!!
2010. aug. 26. 12:09
 27/37 anonim ***** válasza:
szerintem leonbergi+kaukázusi keverék ... jól átvertek :(
2010. aug. 26. 12:11
 28/37 A kérdező kommentje:
Ha még ez a kettő keveréke lenne nem lennék csalódott!!Hisz a leonbergiről csak jókat hallottam .... a kaukázusiról is
2010. aug. 26. 12:13
 29/37 anonim ***** válasza:

menhelyről hozhattál volna ott is van fajtatiszta kutyák..

amúgy a faj a kutya a fajta pl. a kaukázuis..

6os biosz tananyag..

2010. aug. 26. 12:17
 30/37 A kérdező kommentje:

Ezt én is tudom hogy a fajtiszta kutya pl a kaukázusi de ami már nem az akkor az már csak keverék...

de akkor mi a különbség a fajtatiszta meg a fajtiszta között??!!

mert szerintem a kettő ugyanazt jelenti

2010. aug. 26. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!