Minőségi kutyatáp megfizethető áron? Honnan érdemes rendelni?
kössz a kioktatást, 20 éve tartok rottweilert, te pedig szerintem csak képen láttál
rottweilernek nagyon kicsi a munkabírása, és a 20 fok is már olyan neki, mint neked a 40 fok
Tévedsz,volt már Rottweilerem.
De legyen neked igazad,a TE rottweilereid alkalmatlanok mindenre.
Bár az étrendjük alapján nem csodálom.
Jézus..
Ugyan olyan értelmes kommentekkel árasztod el a "kutyafajtádról" a gyakorit mint a két KÁJ-os nagyokos..
én tévedek bástya?
hasonlítsd össze a rottweiler munkabírását, meleg tűrését bármelyik napi használatos munkakutyáéval, te bodri!
malinois mindet veri!
rottweiler elvérzik malinois, németjuhász, de még a dobermannal szemben is!
nem láttál te még igazi rotit, max csak poszteren!
ugyan olyan nagyokos szájhős vagy, aki kutyákat csak youtubeon látott
bástya
rottweilernek rövidtávon van nagy ereje... rövidtávfutóról beszélünk, nem hosszútávfutóról
rövid ideig elég nagy erejű kutyának számít
és eléggé magas agressziót produkál idegenekkel szemben a legtöbbje
vizsla? totál az ellentéte, minden szempontból
gyenge kutya, hosszútávfutó
nem agresszív emberrel, állattal szemben
Jó van "bástya",nem fogom rád pazarolni az időm akár hányszor írod le a hülyeségeket.
Ha neked a Roti nem munka kutya hát a tiéd ne legyen.Ilyen étrend mellett ne is.Csak tönkre teszed az ízületeiket és az egészségük látja kárát.
Kérdező én továbbra is a zooplust tudom ajánlani vagy a már említett petissimo-t.
Remélem megtalálod a megfelelő tápot.Törlöm a megfigyeltek közül a kérdést hogy ne fárasszam magam a felesleges hülyeségekkel.Ha netán hasznosnak vélted a kommentem (zooplusszos,hosszú komment) üzenetben tudok neked bármiben segíteni.(amennyiben szükséges)
Rotijaim köszönik szépen, kicsattanó egészségnek örvendenek, már 20 éve.
Köszönik szépen, de nem kérik tanácsod. Ezt én mondom. Az ő véleményük, egy jó nagy ragadós lepény lenne... Mind a véleményedre, mind a cipőd talpára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!