Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Erről mit gondoltok?

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Se víz, se áram és mégis hűt? Nekem hihetetlen, de hátha valaki már próbálta!

[link]

2021. jún. 23. 12:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk is van. A miénk sem extra hűvös, szívesebben fekszenek a járólapon. Szerintem nem érdemes megvenni.
2021. jún. 23. 14:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!

Olvastam közben, hogy van aki hűtőbe teszi éjszakára.(Nem fagyasztóba)

2021. jún. 23. 14:06
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
#4 Mondjuk úgy jártas vagyok egyes marketing fogásokban, de lehet hogy tévedek. Reklámszöveggel indít a kérdező és nem csak általánosan megemlíti, hanem be is linkeli. Én is ránéztem az oldalra, gondolom mások is. Ezzel a módszerrel nem úgy tűnik, hogy szándékos reklámról van szó. Hirdess akármit, letörölnek. Próbáld tenni a laikust és érdeklődni mint akinek gőze sincs az egészről, mindenki kattint és segít, senki nem gyanít reklámot amivel tiltás lenne. Ha én venni akarok egy telefont, beírom a típusát és kész. Nem pedig a bolti oldalát linkelem, ahonnan már lehet is kosárba tenni. Megjegyzem lehet tévedek, de ez most így néz ki. Maga a kérdés is tiszta clickbait, benne van a marketing szöveg.
2021. jún. 23. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

Én a pepcoban vettem, mint szezonális termék, tök olcsón.

Én csak az autóban használom, mert különben kinti kutya, sokkal jobb helyet talál magának, mint ez.

Nekünk bevált, néha én is használom.

Amúgy a működési elve fizikai, nyomás hatására endoterm (hőelvonó) változás zajlik le, ezért hűsít.

2021. jún. 23. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
13 Túl sok volt a Sherlock Holmes, te gyagyás! Én is szoktam itt erről-arról véleményt kérni, amihez linkelek, mégsem dolgozom a reklámiparban. Ez a hűsítő matrac ezer éve létezik, nem kell neki reklám hogy valaki megvegye.
2021. jún. 23. 20:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked kedves 15-ös!

Nem akartam reagálni a hülyeségére, mert az ilyen pont azon élvezkedik ha vitát generálhat.

2021. jún. 23. 20:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Mindnyájatoknak - leszámítva az egy gyagyást - köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!
2021. jún. 23. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg csak veszekedni akar, mindegy miért csak legyen feszültség. Előbb jön a reklámmal, aztán amikor az nem jön be, akkor ostoba állatozik az ostoba állatja 😂

Elképesztően szánalmas hogy egyeseknek annyira nincs életük hogy ez okoz nekik egy kis örömöt jobb híján.

2021. jún. 23. 21:31
 19/20 A kérdező kommentje:

Én alapban nem értem, hogy egy ilyen mentalitású alak mit keres a kutya kategóriában?

Mindegy is, a véleménye oda került, ahova való!🙂

2021. jún. 23. 21:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19: ennél csak rosszabb itt az alapmentalitás a kutya kategóriában :D az a gyagyás csak súrolja a minimumot, ez alatt nem is vagy itt állandó válaszoló :P
2021. jún. 23. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!