Erről mit gondoltok?
Köszönöm, körülnézek!:)
Tényleg nem spórolásból, de eléggé tanácstalan vagyok. Nagyon kihűteni sem akarom az öreg kutyámat, mert így is ízületi gondjai vannak, viszont a lakásban, megnyírva, a ventilátor előtt is melege van.
Ha úgy gondolod, akkor jelentsd!
Bár nem tudom, hogy miért gondolod +38 fokban, hogy valaki nem tehet fel ilyen kérdést?
Kertes házban lakunk, de sajnos nem igazán szeret kint lenni, csak ha mi is kint vagyunk. Én meg ki nem megyek estig, az biztos. Ha kitenném, 1 perc múlva már itt sanyarogna az ajtóban, ahova szinte egész nap tűz a nap.
Most megnéztem a Petissimon, és a Zoopluson és még néhány ismeretlen helyen, mindenütt ezt a zselés töltésűt láttam. Volt olcsóbb, volt drágább, de az elv mindenütt ugyanaz.
Még keresgélek...
Mi vettünk egyet, azt hiszem Camon márkát. Kutya sosem használta és kb 2 hét után nem is működött már. Eleinte sem volt extra hűvös, nem érte meg.
Hűtőmellényt is kipróbáltuk, de attól sem vagyok elájulva. Ebben a melegben 20 perc alatt megszárad.
Szomorúan olvasom amit írtál, pedig nagy reményeket fűztem volna hozzá.:(
Akkor tényleg nem tudom mivel lehetne rajta segíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!