Használ valaki ebben a hőségben hűtőmellényt? Tapasztalat?
Mi használjuk. Nagytestű, tömött bundás kutyám van. Kocsiban utazáshoz, és a délutáni eü sétához ráadom mindig nyáron. Lassan az éjjeli kocogáshoz is rá fogom tenni, mert nem hűl vissza a levegő.
A hűtőmellény jó, de nem mindenható. Pici könnyítés a kutyának, de a forróság így is megviselné. (Huttra wrap-et használunk, szerintem a tavalyi Dogdreames jobb volt, de azt sajnos elvesztettem valahol)
Nekem is van, bár ritkán használjuk. Talán egy fokkal jobban elvan benne a kutya, de ahogy az előző is írta, nem csodaszer. Engem megnyugtat, ha rajtuk van.
Nekünk egyébként kóbordogsos van, az árát megéri, drágábbal nincs tapasztalatom.
5/5
Szegény kutyák, a rohadt gazdijaik törődnek velük. Szomorú :(
ma 13:25
Mi, emberek is használunk sokféle dolgot a meleg enyhítésére. Extrém melegben a kutyáknak is jólesik, ha némileg elviselhetővé teszik a gazdáik.
Nekünk hűtő matracunk van.
Ugyanilyet láttam mellényben, csak mi séta után használjuk itthon, alátesszük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!