Kutya támadás ellen gázsprayt, vagy gázpisztolyt vegyek?
18
Talán kérdezd meg azt a kisfiút, aki a húgát mentette a támadó kutyák elöl és szanaszét harapták. Azóta teljesen magába fordult, depressziós lett.
De te biztos ezt is megmagyarázod.
21
Hangsúlyozom, hogy ez egy necces helyzet volt! A kutyát akarata ellenére be akartam rángatni a futiba. (Tudom, hülyeség volt. De mások is megtették, sőt, én is egyszer már korábban.)
Láttam én, hogy hogy néz rám és hogyan jön felém.
Szerintem az volt a mázlim, hogy ijedtemben totál ledermedtem. Így nem volt oka támadni.
De LEHET, hogy nem támadott volna meg.
És ez nem az a kategória, hogy "jaj de félek, mert egy nagy fekete kutya" és nem is az, hogy ijesztő hangja van. De gondolom érted.
"lelkedet erositsd meg, hogy ne legyel beszari es akkor fogod tudni kezelni az ilyen helyzeteket."
Ja, mi van ha a kérdező gyerek, vagy egy 50 kilós nő? Sok esélye lenne egy pitbull vagy valami nagytermetű dög ellen. Nálunk csapatokban járnak az önsétáltató kutyák, és támadnak.. Főleg a bicikliseket.
Nem hiszem hogy ilyenek ellen sokat segítene az erős lélek.
Amúgy szerintem paprikaspray. Ha gázpisztollyal lövöldözöl még téged büntetnek meg, és a kutya se biztos hogy megíjed.
Soha nem felejtem el, amikor olvastam, hogy egy fiatal nő konkrétan átúszta a (fél) Dunát, amikor a Margit-szigeten kutyák támadták meg és a vízbe ugrott az életét mentve. Neki is biztos meg kellett volna erősítenie a lelkét.
Azóta tudom, hogy 2-3 fős bandákban vagy csapatokba verődve milyen veszélyesek lehetnek.
Ők ne bántsanak engem, b++. És senkit, tényleg senkit. Mondom ezt úgy, hogy alapjában véve szeretem a kutyákat.
Sokkal erősebbek nálunk, gyorsabbak, hatalmas a harapáserejük. Miről beszélünk? Egy embernek semmi esélye egy kutyával szemben.
(Nyilván nem pici kutyákról beszélek.)
Nincs valami harmadik lehetőség?
Nekem se ártana vmi védelmi eszköz, de nő vagyok és nem szeretnék fegyvert (a sprét meg félek magamra fújnám véletlen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!