Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Használtál már éles helyzetben...

Használtál már éles helyzetben gázpisztolyt?

Figyelt kérdés
Legfőképpen érdekelne,hogy hatásos védelmi eszköz volt e...?

2016. júl. 31. 00:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

1. Használtam.

2. Helyzettől függ, hogy hatásos-e, de jelenleg a legálisak közül jobbat nem tudok.

2016. júl. 31. 01:16
 2/13 A kérdező kommentje:
te esetedben hatásos volt?
2016. júl. 31. 01:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én esetemben hatásos volt, de csak egy emberrel álltam szemben. Igaz kés volt nála, de nem jött túl közel, így nem tudott nagyon mit csinálni, amikor előrántottam a fegyvert, és elsütöttem. Amatőr volt, talán először csinált ilyet, és talán végső kétségbeesésében, mert éhes volt, vagy a szervezete alkoholt/nikotint/drogot követelt tőle. Mindenesetre miután hatott a gáz, én elfutottam, és hazamentem, mert azt hallottam, hogy a jard akkor is szeret akadékoskodni, ha legálisan használod a fegyvert.
2016. júl. 31. 10:33
 4/13 anonim ***** válasza:
9mmes PV 120 mg és CS 80 mg gáz ami használ félautomatából és forgóból is . CN trágya , 8mmesből nincs jó ellátás és a töltet is kevés .
2016. aug. 2. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Röhm RG9, 8 mm-es kaliberű, csak 45 mg-os PV töltényre töltve, összesen 7 darabra. Fegyver a dzsekim zsebében.

A nagyszüleim egy a városunkhoz pár km-re lévő faluban laknak, oda mentem bringával a kiépített bicikli úton. Kóborkutya jön és őrült módon nekem ront. Az út sem tükörsima, úgyhogy elesek. Tépni kezdi a lábam, erre 3-at lövök rá a pisztolyból, a fejére, kevesebb mint 1 méterről, plusz még pofán rúgom a szabad lábammal, mire tántorogva és nyüszítve elszalad. Pár perc sokkból felocsúdás után felkapom a bringát és tekerek tovább. A támadó már sehol.

2016. aug. 6. 00:53
 6/13 anonim ***** válasza:
sztem 1 ember ellen hatékony max,és kutya ellen,de az ellen a riasztó is :D
2016. aug. 11. 09:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha egy ilyen 14 lövetű vagy hasonló van nálad, akkor esélyes hogy egynél több ember ellen is elég az :D
2016. aug. 11. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

14 vagy akárhány lövetű meg elakad.még a gp párti fegyverboltosok is ellenzik valamiért az öntöltőt.

én meg nem értem, miért ilyen népszerűek a játékpisztolyok.

2016. aug. 16. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Lőttél már ezekkel valaha? Használtál már valaha ilyeneket akár kipróbálás szintjén?

Milyen gyakorlati, személyes tapasztalatok alapján beszélsz róluk?

Játékpisztoly helyett mit ajánlasz? Hidd el a legtöbb gázpisztolyos embernek inkább éles fegyvere lenne önvédelemre, de arra sajnos Magyarországon nem kapni engedélyt.

2016. aug. 16. 10:05
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

jópárat,és már tizenéve rájöttem,hogy ez önvédelemre egy vicc,mindenki ismeri,magányos támadó,mint tudjuk ritka,és minek kelteni felesleges hangzavart.

minimum gumilövedékes az hihetőbb.itthon gumiképes rg-89 van.

gázpisztolyhoz(gp)hasonló tulajdonságokkal rendelkezik egy jobb gázspray is,és lehet hatóanyag tartalomról fecsegni,az OC t ne hasonlítsuk már a PV hez. könnyű,csendes,nem féltégla,tovább kitart töltettől függően,nem jár a használata akkora közbotránnyal.ezenkívül bevált rendőrségi használatoknál,lásd 5.3 fox labs.(stunguns.eu)

A hatóságok még hasonló elven működő eszközt sem használnak, mint a gázpisztoly.ellenben gázsprayt,jpx piexont,tasert,viperát, igen, mivel ezek bevált eszközök!a gp rég elavult,ha rájönnek, hogy csak gp,azzal vernek agyon.kiszakadó csappantyújú töltényekről,gyenge hatóanyagról/töltetmennyiségről nem is írva.nem fejődik csak visszafele,hacsak a pepper folyadéksugár kilövőket, amik lám OC töltetűek,és bizony jó erősek,nem tekintjük a gp -ok fejlődésének.

2016. aug. 19. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!