Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Árthat a kiskutyámnak a séta...

Árthat a kiskutyámnak a séta a parkban?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes kiskutyusom, és napi 2x leviszem a déli pályaudvartól a Vérmezőre, majd ott sétálok vele még úgy 10 percet, majd üldögélünk a fűben. Viszont ahányszor mennénk, mindig ki kell szinte rángatni, és látom rajta végig, hogy stresszel, fél mindentől (fülét-farkát behúzza, minden zajra ugrik a lábam közé). Azt hittem jót teszek, ha szoktatom a mozgáshoz (lakásban él velünk, főleg ezért) de kezdem azt hinni, hogy túlterhelem a sok mozgással és ingerrel. Ma például hányt is. Valami tanács esetleg? Szeretném jól felnevelni a kislányt és nem akarok kárt tenni sem a testében, sem a lelkében.

2021. jún. 14. 21:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%

Azt leírták, hogy vigyázz jobban a kutyádra. Ehhez nem kell többet hozzászólni.

A kutyád valószínűleg nem a legjobb idegrendszerű. Honnan van? Mit mond erre a tenyésztője?

2021. jún. 14. 21:39
 12/41 A kérdező kommentje:
Keverék. Egy család mentette meg egy cigánycsaládtól a terhes anyját, ahol nem etették és agyonütötték volna a kölyköket az anyjával együtt, és állatvédőkön keresztül kerestek a kölyköknek gazdit. Amúgy megfogadom a tanácsokat, nem szükséges további ítélkezés. Nyilván azért kérdeztem, mert érdekel mi lesz a kutyával
2021. jún. 14. 21:44
 13/41 anonim ***** válasza:
57%
tehát 1 hete van nálad a kutya. téged se ismer még, egy vadidegennel kénytelen együtt élni aki napi 2x ijesztő helyekre ráncigálja. te boldog lennél?
2021. jún. 14. 21:47
 14/41 A kérdező kommentje:
Az ilyen “te boldog lennél” jellegű válaszok szerintem teljesen értelmetlenek úgy mellesleg minden kutyás beszélgetésben. Én akkor sem lennék boldog, ha pórázt raknának rám vagy tálból kéne ennem a földről, de értem amit mondani akarsz.
2021. jún. 14. 21:53
 15/41 anonim ***** válasza:
43%
sajnálom hogy nincs benned empátia
2021. jún. 14. 22:04
 16/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további ítélkezést. Nyilván azért írtam ki a kérdést mert rosszat akarok a kutyának 👍
2021. jún. 14. 22:06
 17/41 anonim ***** válasza:
73%
Keress fel olyan oktatót, aki foglalkozik szocializációval és problémás kutyákkal. Még most nyilván ne vidd a kiskutyát, de érdemes lenne tanácsot kérned, hogy a félelmeit hogy kezeld. Most még rengeteget lehet hozni ebben a korban a jó szocializációval. De rossz megerősítésekkel 2-3 hónap múlva ezek a félelmek sajnos jó esélyjel rögzülni fognak.
2021. jún. 14. 22:07
 18/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Egyelőre a korábbi válaszok alapján várok pár hetet amíg megkapja az oltásokat, aztán még teszek pár kísérletet, hátha addig érik egy kicsit meg közelebb kerülünk egymáshoz és nagyobb biztonságban érzi magát velem. De azért annak örülök, hogy már most hozzám bújik ahányszor megijed egy szirénától vagy villamostól.
2021. jún. 14. 22:10
 19/41 anonim ***** válasza:
41%

Tehat :

Vedd meg hozza az anyakutyat,h legen csaladja

Vedd meg a lakas korulotte levol 4 km sugaru kort. Fertotlenitsd es ugy setalgass vele.

😂😂

Ez kell mielott meglesznek az oltasai.😂😂

Komoly: Dokival egyeztess,mikor kaphatja meg a szocializaciohoz szukseges oltasokat. Kerdezd meg,mi kell meg.

Azutan viheted barhova,kibirja.

A felelem: ha kutyanyelven kozlod (=sorrendisegi sdzabalyokat betartod) vele,h te vagy a fonok: ezzel tudja,h az osszes kockazatot te vallalod es a vedelmet is . Igy nyugodt felelemmentes kutyat kapsz.

2021. jún. 14. 22:14
 20/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 2 héten belül kapja a kövi oltást, de nem tudom most hirtelen mennyi kell még neki. Mindenesetre biztos, hogy nem vettem elég komolyan a vírusokat, ezen feltétlenül változtatni fogok. Azt meg végig próbálom mutatni, ki a főnök, de bízom benne, hogy csak a kora miatt ilyen félénk még.
2021. jún. 14. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!