Mennyi idő után lett új kutyátok?
Figyelt kérdés
Akik elvesztették a kutyáikat!
Mennyi ideig gyászoltatok?
Milyen kutyust vettetek/,fogadtatok örökbe?
Hasonlót mint az előző, vagy sem?
A régi kutyátok hiánya enyhült?
2021. jún. 14. 16:34
11/13 anonim válasza:
Kerdezo,itt nem arrol van szo,hogy az elvesztett csaladtagnak tekintett kutyat potoljuk vagy elfeledtetjuk az uj kutyaval. Egyszeruen arrol van szo,hogy sok kutya ehezik,fazik vagy szeretetehsegben szenved egy tenyesztonel van menhelyen vagy az utcan.
Van egy ehezo kutya. Neked meg penzed,helyed,lakasod,tanyerod vized es szereteted a szamara. Egyertelmu,hogy talalkoznotok kell !
12/13 anonim válasza:
Fekete labrador kan kutyám volt. Zebrán mentünk át este, elütöttek minket. Én megúsztam egy láb töréssel, a kutyám nem. A hiánya enyhült, de nem szünt meg. 2 évig nem volt másik kutyám. Most nem olyan rég fogadtam be egy zsemleszínű kan labit. Teljesen más személyiségűek.
13/13 anonim válasza:
A mi kutyánk (Maci) németjuhász féle keverékvolt, 14 évig volt velünk. Miután elment, nem kellett másik, azóta sincs. Nem lenne olyan imádnivaló, mint ő volt. Mindenben őt keresnénk. Ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!