Kutyám megöli a pókokat meg a méhéket, majd belefetreng a holttestükbe. Parfümnek használja őket. Ez normális?
Kérdező, ha a méh megcsípja a száját akkor állatorvoshoz kell vinni, az állatorvos meg ad neki kalcium injekciót.
Neked kéne leszoktatni róla, te vagy a gazdája.
2# A kutyák a nekik tetsző szagokba fetrengenek, tehát számukra illatos, átvitt értelemben parfümözi magát.
3# A jelenlétemben már nem vadássza a méhéket, de ha nem vagyok ott, ablakból látom, miben mesterkedik, olyankor rászólok, de ha nem vagyok ott, újból méhemészárlást hajt végre. Állatorvoshoz pedig nem tudom hogyan lehetne elvinni, hogy odaérjek rövid időn belül... Anafilaxiás sokk esetén szinte semmi esélyem.
Tök normális, az én kutyám is mindenféle döglött állatba belefetreng (giliszta, hal stb.) A méheknél viszont már gázosabb a helyzet. Itt lép életbe a "saját kárán tanul" mondás. Egy időben az én kutyám is előszeretettel vadászott rovarokra, aztán (valószínűleg) megcsípte valami, és azóta inkább fél a zümmögéstől.
Arra azért próbálj odafigyelni, hogy ne kapja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!