Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz szegény kutyával, ha?

Mi lesz szegény kutyával, ha?

Figyelt kérdés

Valószínűleg tavasszal lesz egy pici westienk*.*

már 11 éve szeretnék kutyust.Nagyon várom már, hogy tavasz legyen.Minden kutyával kapcsolatos kötelességet, és felelősséget elvállaltam.Ugyanakkor annyira dühít(már most)

h a hugom hülye,vihogó kis barátnői ha feljönnek szegényt szét fogják nyúzni..(persze szeretetből tudom..csak akkor is nem akarom, hogy megnyomorgassák..)

Mit tegyek?

olyan éretlen a hugom..a bnőivel együtt..

elvileg én vagyok érettebb a koromnál..

ekkora gond lenne?

Mit tegyek?

Előre is köszönöm:)

14/L

2010. aug. 24. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
legyen veled a kutya, amikor a barátnői jönnek, és akkor tudsz rá felügyelni. Amúgy meg meg kell mondani a húgodnak, hogy mit miért nem szabad csinálni a kutyával (mert fáj neki, mert megharaphat, mert baja eshet).
2010. aug. 25. 09:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon komolyan rászólok bárkire, ha olyat csinál a kutyámmal, ami nem tetszik.

Az nem zavar, ha az utcán az emberek meg akarják simogatni. De senkinek nem engedem például fölvenni (yorkshire terrier), vagy bármi olyat csinálni vele, amit tudom, hogy nem szeret.

2010. aug. 25. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyértelmű! Ha Te vagy a kutya gazdája, akitől enni kap, aki sétáltatja, aki foglalkozik vele, akkor egyértelműen Te diszponálsz felette. Tehát bátran szólj rá mindenkire, aki olyat tesz, amit szerinted nem kellene a kutyáddal.

Akár olyan áron is, hogyha sértődés vagy emberi kapcsolatok elvesztése lesz belőle. Az olyan kapcsolatot, amiben az ember nem fogja fel, hogy a másik kutyáját nem nyomorgatom, az jobb is, ha elvész.

Én is kritikusan rászóltam a sógornőm gyerekére, hogy ne idegesítse a kutyáinkat. Ha nem tetszik a házirend, akkor nem muszáj átlépni a küszöbömön. Vagy megszoknak vagy megszöknek.

2010. nov. 17. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!