Dagadozó Agy kérdése:
Elég, ha kedvesen beszélek a kutyámhoz, vagy amit mondok annak a jelentése is legyen kedves?
Figyelt kérdés
Érti amit mondok? Pl kedvesen azt mondom, hogy ,,ma nem kapsz vacsorát'' a jobb, vagy ha gorombán mondom, hogy ,,te vagy a legcukibb kiskutya, bélszín lesz a vacsid''?2021. máj. 31. 14:09
2/9 anonim válasza:
Hangszínből értenek, nem a szavakból. Elküldheted az anyjába is, ha kedves hangon teszed, örülni fog.
3/9 anonim válasza:
Háát ..
Elvileg a hangsúlyt értik, illetve a szavak jelentését úgy tanulják, hogy a magánhangzókat és az erősebb mássalhangzókat(r,b,d,z,v,sz,s) értik meg.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Inkább a hangsúlyt értik, persze néhány szót is meg tudnak tanulni de a példa amit felhoztál, annál inkább a hangsúlyt értik, és az érzelmeket is érzékelik, amik benned vannak amikor mondod
6/9 anonim válasza:
Szegény állat, jól kifogott téged.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nincs kutyám még. Csak készülök rá.
2021. máj. 31. 15:29
8/9 anonim válasza:
Erti a szavakat,a ragozast a mondatokat,ha veled el egy lakasban es hallja,ah beszelgetsz a masikkal minden nap!!
A kerti diszek nem szoktak erteni az emberi beszedet ..... azok hitetlenkednek. Lehet lepontozni,nem erdekel.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát erre nem is gondoltam. Kinti meg benti kutya terén ilyen fontos különbségek is vannak.
Én zöldet pipáltam.
2021. máj. 31. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!