Mit tennétek? Az exem ragaszkodik a kutyámhoz.
Én fogadtam örökbe.
Nem "fizetem" ki neki szó nem lehet róla...
Ne engedd be az exed.
A te kutyád, a te döntésed. Te fogadtad örökbe, a neveden van, te vagy a tulajdonos.
A kutyus majd túlteszi magát rajta és az exed is. A kutya könnyebben, mint hinnéd.
Legalább még egy jó ok arra, miért is az exed.
Kapcsolatot teljesen megszakítani.
Talan picit arnyaltabban latom a helyzetet. Ugyanis hiaba van a te neveden a kutya, ha a parod az evek alatt tobbet beletett a kutyaba(foglalkozas, iskola, etetes stb.) bar jogszeruen a tied, megis a kutyaval szemben "kegyetlenseg" hogy kizarod azt akihez valojaban kotodik es szamit neki igy a kutya szemszogebol o a "jogos tulajdonos". Ildomos lenne megtalálni a vegso helyet a kutyanak akar nalad, akar nala, mert ez igy NEKTEK nem egeszseges. A kutya gyorsan alkalmazkodik ott nem lesz gond, bar a csiki-csuki neki sem a legjobb.
Egyebkent ertelek, semmiert nem valnek meg a kutyamtol csak ha racionalisan azt latnam a másiknál jobb neki. A kutya erdeket helyet vennem figyelembe, mert ez egy erzo leny nem egy fazek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!