Én biztos nem itt kérdeznék erre rá, névtelen, arctalan, anonim emberek anonim közösségében/közösségétől(a közösség is rossz szó, mert semmiféle közösség-érzete nincs itt az embernek, mindannyian egyedül ülünk a doboz előtt nagy magányunkban) , hanem olyan állatorvosnál, akinek neve, állatorvosi azonosító száma (pecsétje) van, aki tragédia (állathalál, csúnya hivatalos terminológiával élve állatelpusztulás, állatelhullás) esetén számonkérhető, meghurcolható, akár bíróságra is citálható.
Annak engedélyének hiányában pedig a leghatározottabban NEM adnék neki.
Tudom, hogy normaflore-t szabad adni, de nekünk most Linex van itthon csak, ami ugyanúgy probiotikum.
Hasmenése van, étvágytalan, tegnap voltunk orvosnál, de ezt elfelejtettem megkérdezni, hogy a Linex is jó e, most meg még nem értem el telefonon, hogy megkérdezzem, gondoltam valaki tudja, aki volt már ilyen helyzetben.
Köszönöm.
Megtaláltam:
"A Linex kapszulák alkalmazása helyreállítja a bélben lévő mikroorganizmusok egyensúlyhiányát és segít fenntartani azt, ha például antibiotikum kezelés folytatódik. A gyógyszer teljesen biztonságos, és nem okoz mellékhatásokat. Bár ez az emberek számára készült, de ez a helyzet, amikor a gyógyszert univerzálisnak lehet nevezni. Tökéletes kutyák számára."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!