Csirkeallergiás kutyának adhatok kacsát?
Az allergiateszt mit mutatott ki, mikre allergiás?
Vagy még nem is csináltattad meg a tesztet?
1#
Igen ezt sajnoy én is észrevettem hogy WoW marhás erre úgy kezd hogy 41% csirkehús
2#
Csirkéset nem is kapott, most a kacsásat hanygolom ha elmúlik lehet felteszem egy labis csoportba hátha valaki etet ezzel
A kacsásan kívül van itthol halas, bárányos és marhás
3#
Ezeket én is néztem de szárnyasfehérje ezekben is van és azthiszem ezektől is kisebesedne
4#
Remélem minden rendben megy majd a műtétkor. Igen ezeket már olvastam meg hogy a 95 nap helyett már 35 napnál vágják őket így lehet hogy a sok cucctól amit beléjüknyomnak azoktól lesz (bár nem tudom én csak olvastam)
Mindíg ha rendelek neki első dolgom hogy nézem az összetevőket ha szárnyas/csirke van benne bármilyen jó lenne azt nem veszem meg.
5#
Allergia tesztet még nem csináltuk de sok tünet van. De a teszt minden képp meglesz tudom 50 vagy 50+ ezer de ha meg nem is allergiás a csirkére akkor meg mégjobban kutakodni kell mert akkor mi baja?
És így lenne még egy kérdésem:
Kacsás jutalomfalatot adhatok neki (ha tápot már nem) mert azokat adtam majdnem 1 hónapig és semmi, ezen a héten adtam a kacsás tápot és már ott a seb?😕
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!