Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csirkeallergiás kutyának...

Csirkeallergiás kutyának adhatok kacsát?

Figyelt kérdés
3 éves nagy eséjjel csirkeallergiás (a hátan már nem egyszer jött kb. 10cmes seb) labrador. Wolf of Wilderness tápal etetek abból is az Elments termékscsalád. Ha nagy eséjjel allergiás akkor kacsát adhatok neki? Illetve mit adhatok és mit nem? A kacsás válatozatot a napokban adtam neki attól lett neki egy hasonló sebe a mancsán de ez csak talán eléri az 1 cm. De viszont kacsás jutalomfalattól amit lassan 1 hónapja napi szinten adok attól semmi baja. Most kacsát se adhatok vagy inkább csak kacsás tápot ne? Ha nem vagy adaadjuk valakinek vagy egy labis csoportba eladom/odaadom valakinek.

2020. dec. 4. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 10. 03:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Akkor jutalomfalatból se adjak kacsásat? És más szárnyast se? Ezeket se akkor?

Ezt érdemes megnézni: #zooplus [link]

The Taste of Canada fajta

Kacsamell-darabkák

Van köztük kacsás, strussos, pulykás

2020. dec. 17. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is csirke allergias a kutyam, nalunk fosas van belole durvan.

Kacsa, liba, pulyka gond nelkul megy.

Jutifalatnal is mindig nezem, semmi csirket ne tartalmazzon.

Nekunk pl a royal canin gyogytap, hipoallergen, veres hasmenest okozott a csirke miatt.. A doki mondta hogy csirke allergias kutyak is ehetik.. Aha persze....

Kezdetben olyan tapot adj neki ha nem vagy biztos mire is allergias. Amit elotte nem evett.. 8 het kell mire kiurul.. Utana lehet megnezni hogy adsz kacsat. Arra hogy reagal a szervezetere.

En nyersen etettem es csirket meg pulykat kapott egyszerre. Ugy lett hasmenes. Nem tudtam melyikre allergizal be, bar gondoltam a csirkere.

Se pulykat se csirket nem adtam.

Aztan nem erkezett meg a tap idoben. Igy foztem hust meg rizst. Pulyka husbol es nem volt gond. Igy tudtam pulykara nem allergias. Hanem a csirke..

Baromfi zsir, szarnyas zsir es egyeb ilyesmit is kerulok! Valoszinuleg csirke ez is..

2020. dec. 17. 19:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor jutifalatban a csirkén kívül minden mehet ugye?
2020. dec. 17. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Vilagosan leirtam, hogy mi a menete, kaphat-e vagy sem ... -.-
2020. dec. 18. 18:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Melyik volt a te válaszod?

2020. dec. 18. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kutyafüggő. Van, aki minden baromfira allergiás, és van aki csak a csirkére. Ki kell próbálni.
2020. dec. 18. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!