1/10 anonim válasza:
Néhány alkalomtól nem lesz baja, de huzamosabb ideig ne ezzel etesd, mert a kutyáknak teljesen más a tápanyagigénye
2/10 alletta válasza:
nem.
nem véletlen van külön kutya/macska kaja.
3/10 anonim válasza:
Hát én azt még macskának sem adnám, kutyának főleg nem
4/10 anonim válasza:
Ha most az egyszer csak az van otthon (bar mondjuk ha macskad van se kene ilyen szemettel etetni), akkor adhatod.
Egyebkent pedig nem. Jobb lenne valami minosegi tapot nezni neki kerdezo.
5/10 anonim válasza:
Whiskas, jo reklam, szar beltartalom, macskanak se valo, nemhogy kutyanak. Legnagyobb baj vele, hogy tele van izfokozoval es sóval, egy ido utan a kutyad vesebeteg lesz, ha huzamosabban ezzel eteted.
6/10 anonim válasza:
Mivel hulladék, teljesen mindegy, milyen állatnak szánod, ártasz vele. Igen, macskának is.
Ugyanezen, vagy még jobb áron is kaphatsz jó minőségű tápot kutyának és cicának is. Nézz szét zooplus-on.
7/10 anonim válasza:
Ez így van,májat ,húsleves aprólékot ,ami megmaradt azt adjál neki,ha megnézed kb 5% a hústartalom és a többi csak ballasztanyag
8/10 anonim válasza:
Ha nincs más és éhes a kutya, a semminél jobb. De huzamosabb ideig nem ajánlott (macskának sem.)
9/10 anonim válasza:
Egyszer adhatsz neki, beteg nem lesz tőle, viszont egyáltalán nem fedezi a tápanyagigényét.
10/10 anonim válasza:
Veszhelyzetben adhatod, ha nincs mas. Pl talaltam egy kutyust elazva az esoben, behoztam magamhoz de a lakasban nem volt otthon semmi olyan kaja, ami kutyanak jo lenne. Addig adtam neki macskakonzervet. Aztan miutan megnyugodott a kutyus elvittem megnezetni, hogy van e benne chip, de nem volt. Igy aztan hazafele megalltunk kutyakajaert:) azota is velem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!