Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül kb. egy német...

Mennyibe kerül kb. egy német juhászkutya egy hónapban?

Figyelt kérdés
Oltások, játékok, eledel, mindennel együtt.

2021. máj. 24. 17:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Lehet van 5 db 20 kilós kutyája és úgy jön ki a 100.

Másik lehetőség: Nagyot mondó, magát tehetősének beállító hazug kisebbségi komplexusos.

2021. máj. 24. 18:12
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan számoltam egy havi átlagot. Nekem kb 15 ezerre jön ki havonta (táp, orvos, kullancs, bolha szívféreg elleni tabletták, kozmetikus évente kétszer, évi 1 kutyaiskolás tanfolyam, nasi). A játékokat nem vettem bele, mert mi azokat a családtagoktól ajándékba kapjuk.
2021. máj. 24. 18:37
 13/26 anonim ***** válasza:
23%

Kedves 5-os ... ketelkedhetsz, bar azert egy kicsit bant, hogy hazugsagot feltetelezel a masikrol ... pedig csak fantaziatlan vagy.

De! Varosban lakik a 100 kilos kutyam es kepzeld el, nekem naponta 3x autoba kell ulnom, hogy kivigyem a zoldbe mert a haztombkorok nem neki valok. Es azt is kepzeld el, hogy mi NexGardot hasznalunk amit havonta kell adni, a meret miatt 2-ot :) Szoval hamar kijon az osszeg ... foleg ha elmondom, hogy rostelyost eszik a kutyam :) Nem keveset egy nap!!!

2021. máj. 24. 19:06
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
13-as ... nekunk csak a kullancsirto 10 ezer havonta ... es akkor meg semmi mast nem csinaltunk ... egy nyamvadt Jack marhacsont 1600 Ft (hetente kap egyet) ... es ez csak a ragcsa ... rostelyost eszik 2200 Ft/kg a hentesnel ... napi 1,5 kilogramm hust eszik ... de szamolhatunk meg ha akarjatok :))))
2021. máj. 24. 19:11
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
15-ös, nem nagyon értem miért emeltél ki. A kérdésre válaszoltam.
2021. máj. 24. 19:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha jól értem, 140 ezret költesz, a 100 kilós kutyádra, amiről nem tudjuk milyen fajta lehet, pedig úgy láttam már valaki kérdezte (engem is érdekelne). Ha 140 ezer csak a kutyára elmegy, akkor a családodra, gyerekeidre a 4-5x-öse, ebből következik, hogy biztos felelősségteljes munkakörben dolgozol, ha ilyen jól keresel, csupán azt nem értem, hogy van akkor napi 2-3 kirándulásra időd, amit akárhonnan számolok, minimum 4-5 óra naponta. Gondolom magánéleted is van, dolgozol is, alszol is, és talán még a családoddal is töltesz időt. Neked nem 24 órából áll egy nap? Vagy hogy tudod ezt így össze egyeztetni?

2021. máj. 24. 19:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
16! Hagyd, ez nem normális, a gyakorlott Gyakorisok már az "írásképéről" felismerik. :D
2021. máj. 24. 22:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

100 kilos kutya panelbe igen..🤣

Fantaziatlan. Egy vicc🤣

2021. máj. 25. 09:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 20 körül van kb.

A bolha-kullancs-szívféreg ellen megéri védekezni, ez a módszertől függően havi 3-6000 ft.

A többi meg a táp, ami nagyban függ a kutya méretétől, a táp márkájától, minőségétől és hogy mennyire jól tudja hasznosítani a tápanyagot az adott kutya. Brit prémium szerintem a még elfogadható kategória, abból havi 12-15 ezer lenne az etetése, a határ meg a csillagos ég, minden extra kiegészítővel, jutalomfalattal, rágókával.

Sulizni is érdemes, egy óra 1500-5000 ig mozog, az átlag emberek vagy másfél-két éves korukig hordják a kutyát heti 1-2x vagy tanfolyamos rendszerben pár hónapig járnak intenzíven, heti 2-4x, majd pár hónap szünet. Sokan persze egyáltalán nem suliznak, szerintem kezdő kutyásoknak érdemes, a nj meg kifejezetten szeret tanulni.

Oltás évi 10 ezer kb

Felszerelések meg egyszeri beruházások szoktak lenni.

2021. máj. 25. 14:15
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval egyetértek, havi 20 körül jön ki, de ebben nincs benne az esetleges diszplázia, ha nem tenyésztőtől veszed.

Nekünk a diszplázia műtét előtte röntgennel olyan 170 ezer volt + fizioterápia 8 körül + izületvédő 10 ezer 3 hónapra. Ez már ki is adja a szaporító meg a tenyésztő árának a különbségét :)

Ja és ha bármi egészségügyi baja lesz, akkor nyugodtan lehet számolni 30 ezer körüli kezelésekkel.

Pl fülgyulladás doki + fülcsepp 15 ezer, nálunk most magas volt a phja, ezért vizeletminta 2x meg gyógytáp minimum 50 ezer és ez most egy hónap alatt történt.

2021. máj. 26. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!