10 hetes kiskutya... mikor eldurvul a játék és elkezd nagyonbkeményen harapni hogy értessem meg vele, hogy nem szabad?
Faterom kutyája megkapta ezt az ordítos ütögetős stílust... most egész nap kennelben van, különben megenné a szomszédokat... szóval kösz de én csak jutalmazassal nevelek.
Az otthagyós módszer már tehnap óta müködni látszik.
Akkor jutalmazd le azt, amikor elengedi a kezedet... Viszont ezzel a felfogással soha ne vedd le róla a pórázt, mert kizárólag szeretkével és jutifalival nem lehet egy kutyát úgy szocializálni és nevelni, hogy mindig kontroll alatt maradjon!
Ha nincsenek egyértelmű szabályok, a te kutyád is oda fog jutni, mint az apádé.
Miért gondolom, hogy tk nélküli szapis, keverék kutya? Tenyésztő 8 hetesen a 2. oltással adja el a kölyköket.
Márpedig ha a kutya szaporítótól van, az egyben azt us jelenti, hogy a gazdi se nem tudatos, se nem felelős. Nyílván nem tudja nevelni a kutyát.
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért lett lepontozva a válaszok nagy része?
Az emberek csak segíteni próbálnak.
1. Én nem pontoztam senkit sehogy...
2. A kutyám falusi utcai vegyes, egy öreg néninél születtek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!