Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történt megint vele?

Mi történt megint vele?

Figyelt kérdés
Kis kutyánk kb. 2 hónapja van nálunk. Sikerült leszoktatni róla, hogy amikor nyitjuk az ajtót berohanjon a lakásba, meg már a kaparásról is leszokott. Egy hete viszont újrakezdett mindent. Kaparja az ajtót, ugyanúgy berohan, megint kezelhetetlen lett. Pedig elvileg semmi sem változott. Nem vagyunk vele kevesebbet, mint eddig. Most ismét tanítgatni kell? Aztán megint megszokja, utána megint elfelejti?
2010. aug. 24. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kölyök akkor azért mert "lázad" tanítgassátok és nem lesz semmi gond :)
2010. aug. 24. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, lázad keresi a réseket amiken kikezdhet titeket. Ne hagyjátok magatokat.
2010. aug. 24. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,én is egyet értek velük,csak tanítgassátok,és egyszer úgyis lofog róla szokni. De még egyenlőre kiskutyus,vigyétek ki olyan helyre ahol egy két dolgot megrághat,és akkor otthon azokat megtanulja,hogy aszt nem lehet rágni.
2010. aug. 24. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi! Akkor nevelgetjük! Csak már úgy örültem, hogy amikor kimentem a teraszra nem kellett attól félnem,hogy hogy surranjak ki, nehogy gyorsan beszaladjon. De akkor ismét nekiállunk!
2010. aug. 24. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!