A kutyak erzik mire gondolunk, mire keszulunk?
Figyelt kérdés
Ha pl kimegyek hozza orul stb, de tudja hogy nem setalni megyunk csak ugy. Ha kimegyek azzal a cellal, hogy megyunk setalni, setaltatoszij nelkul ugyanabban a ruhaban, tudja hogy setalni viszem. Rogton elkezd bezsongani es alig birok vele. Pedig se a szijt nem veszem kezembe semmi. Ugyanez van mas dolgokkal is. Mintha tudna elore mi lesz. De egy csomo mindenben. Vagy csak ekkora a harmonia koztunk? :)
Osztonosen erezhet dolgolat?
Olyan jo lenne megerteni a kutyakat!
2021. máj. 18. 20:55
1/5 anonim válasza:
Az én kutyám is ilyen. A kutyák hasonlóan a lovakhoz, úgymond belelátnak az érzéseinkbe. Különleges dolog, utána lehett olvasni a kutyák érzelmei és gondolkodása névvel. Az én kutyám vonyít ha szomorú vagyok.
4/5 anonim válasza:
Hetek, hónapok óta így viszed sétálni... Nem hülye, megszokta :D
5/5 anonim válasza:
Nem, nem tudja. Következtet a viselkedésből. Te magad is ezt csinálod, amikor közel hozzád álló viselkedéséből tudod, hogy mit fog csinálni, de amikor idegen téblából, akkor nem érted mit szeretne. Figyeld csak meg egyszer magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!