Nemakarom elveszteni a kutyusomat. Mit csináljak?
Na akkor ezek után már most kezdj el gyűjteni az ivartalanításra.
És még a következő tüzelése előtt műtessétek meg.
Na, hála istennek. Ha túl van a betegségen, meg a szoptatáson, akkor mindenképpen ivartalaníttassátok. Ha azon múlik, akkor kifizetem a felét. Drukkoljatok, hogy a kicsik is egészségesek legyenek a beteg mama mellett, és a leendő gazdiknak is kössétek a lelkére (vagy méginkább szerződésbe) az ivartalanítást.
Örülök, hogy jól van a kutya, de remélem tanultatok belőle, és sokkal felelősségteljesebben gondolkodtok ezen túl.
örülök, hogy jól van a kutya, és a két megmaradt pici is.
és annak is végtelenül örülök, hogy észheztértetek, és szerencsére még nem volt késő.
mennyi felesleges szenvedéstől kíméltétek volna meg, ha előbb hívtok orvost, vagy ha ivartalanítva lenne...
de most csak az a lényeg, hogy jól végződött a dolog.
már csak pontot kell tenni rá. ivartalanítani kell (és a kicsiket is, amint abba a korba érnek) és többé ilyen gond nem lesz.
Jaj de jó!:) Örülök, hogy jól van(nak).
Próbálj valahonnan most gyűjteni pénzt... Igaz nehéz lesz, mivel már kezdődik a suli... Én most 13 éves vagyok és sikerült összegyűjtenem a nyáron valamivel több mint 15 000 ft-t. Az nem olyan sok, de bőven elég. (Én a csincsillámra gyűjtöm:D)
Igen jó hogy mostmár minden jóra fordult. :)
Csak a láza miatt adtunk neki algopyrint mert mondták h az jó rá, de aztán meg vki mondta h a kiskutyáknak árthat,(dehát azis árt ha lázas tejet szopnak) desztem nem lesz semmi bajuk, remélem hogy mostmár a mama kutya holnap enni fog, ha meg nem akkor muszály lesz megint az orvost hivni.
tehetnél fel róluk képet
ha már ennyi ember izgulta végig a születésüket, jó lenne ha láthatnánk őket, biztos tündériek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!