Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemakarom elveszteni a kutyuso...

Nemakarom elveszteni a kutyusomat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy 3.5 éves beagle szuka kutyám és épp most fial, már tegnap fájásai lehettek mert elég levert volt szegény, de csak ma reggel kezdte el a fialást 7et megfialt ebből 2 maradt életben mert a többi eleve halva született és eléggé kilehet merülve szegény,(már egyszer fialt és ezek a jövevények nagyobbak voltak, lehet azért mert egy ismeretlen kutya volt a tettes aki miatt vemhes lett.) és szerintünk még van benne kiskutya remélem nem lesz semmi baja és megtudja szülni esetleg ha még van benne. állatorvosra nincs pénzünk. :( nagyon szeretem nem akarom elveszíteni
2010. aug. 23. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 Akiteki ***** válasza:
98%

Az én számom is meg van adva az újságban a fajtamentésnél.

Nem igazán tudom mit tudnék csinálni ha valaki éjjel 10-kor felhívna, hogy szül a huskyja. Esetleg még az ország másik végében is van.

A fajtamentés nem arról szól, hogy van egy mentőautó és azzal mentik a kutyákat, hanem hogy próbálják gazdához juttatni az ország különböző pontjain lévő gazdátlan azonos fajtájú egyedeket.

2010. aug. 23. 21:53
 42/61 anonim ***** válasza:
Természetesen nem erről van szó,hanem hogy pl.besegítenének az állatorvosi költségekbe,és a gazdik részletekben visszaadnák.Egy ismerősömnek segítettek így fajtamentők.
2010. aug. 23. 22:19
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
Ha máskor nem is,de holnap reggel mindenképpen hívd fel a fajtamentőket.
2010. aug. 23. 22:26
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény?
2010. aug. 23. 22:30
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Meg esetleg a fajtamentők ismerhetnek a környéken olyan orvost, aki a közbenjárásukkal hajlandó segíteni részletre, kedvezményesen, akárhogy. Kérdező, majd írd meg mi történt, mi pedig veled együtt drukkolunk, hogy a kutyus túlélje a kicsikkel együtt.
2010. aug. 23. 22:33
 46/61 Akiteki ***** válasza:

Csakhogy ez vészhelyzet, mint a tvben.

Nem biztos, hogy várhat holnapi intézkedésig, ami talán már bőven délután lesz.

2010. aug. 23. 22:35
 47/61 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Remélem a kutya túléli, a gazdája meg megtanulja a leckét örökre! Istenem, én is gyerek vagyok, nekem is van kutyám, és tudok rá normálisan vigyázni... Az összes zsebpénzemet rá költöttem. Szegény KUTYÁK :"((
2010. aug. 24. 00:26
 48/61 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Hogy van a kutyus?
2010. aug. 24. 09:20
 49/61 anonim ***** válasza:
Mi van a kutyussal?
2010. aug. 24. 11:13
 50/61 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönök mindent, reggel kihivtuk az állatorvost és adott neki méhösszehúzót meg anitibiotikumot és miután elment az orvos kb 45 perc és megfialt még 4 halott kiskutyát, csak most szerintem van egy kicsi láza és kivan merülve szegény és nem eszik semmit ha holnap sem fog enni és még láza lesz akkor megint kihivjuk az állatorvost. és tényleg nagyon köszönök minden mindenkinek.(a 2 életbenmaradt pici kuyta is jólvan :) )
2010. aug. 24. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!