Allergia? Mivel enyhíthetem?
Ma mire hazaértünk fel volt dagadva a tacsink feje fokent szeme korul. Ragcsalta a mancsat. Vittuk egybol dokihoz, kerdezte mit evett mondtuk neki hogy fott csirkemellet kapott tegnap, illetve ujfajta konzervet. Azt mondta valószínű a konzerv a ludas, ma már ne adjunk neki semmit csak egy kanál mézet, illetve kapott két injekciót. Mindenesetre én a konzervet és a csirkét is mellőzöm mivel azt is tegnap kapott először. Le is ment neki a duzzanat maradtak ilyen szunyogcsipés szeru kiutesek rajta, majd kesobb elkezdett ujra vakarozni illetve a fejet dorgolni a szonyegbe, most ujra feldagadt neki.
Mivel tudom enyhiteni a viszketest? Illetve mikor varhato hogy ez eltunjon? Nagyon aggodom erte.
Valamint holnap nekunk mennunk kell dolgozni, mi lesz ha tortenik vele valami?
Megcsipni nem tudta semmi mert nem volt kint aznap, es be sem johetett semmi mert szunyoghálónk van az ablakokon. Illetve nem is talált a doki rajta csipest.
Kerdezte mit evett mondtuk a konzervet es csirkemellet o a konzervre gyanakszik.
Majd kapott ket injekciot a kutya, mondta ne adjunk neki mar semmi etelt a kanal mezen kivul reggelig. Valamint figyeljuk es ma jelezzunk vissza miujsag vele.
Azota egyebkent nem dagadt be ujra l, de a szunyogcsipes szeru kiutesek megmaradtak a vakarozassal.
Sajnalom a kutyusodat! 😢 én is ettől félek a legjobban hogy elveszítem..remélem nem lesz már belőle gond.:(
Vizesruháztam ahol nagyon vakarozott hatha huti neki, nem is vakarta ha rajta volt. Mást nem nagyon tudtam csinálni sajnos..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!