El lehet altatni egészséges, de agresszív 3 éves kutyát?
Inkább elaltatnám.
Vagy ha valaki bevállalja, akkor vigye el, de én tuti lenyilatkoztatnám, hogy úgy veszi át a kutyát, hogy tudatában áll annak, hogy veszélyes állatról van szó és viseli a következményeket, illetve bármi történik, te nem vállalod a felelősséget.
Mondjuk ha már 6 ember megharapott ebből 4et súlyosan, akkor már a hatósági állatorvos se gondolkozik sokat az altatáson.
Egy értelmes választ nem olvastam. Ha a kérdés nem kamu akkor, sok kérdés merülne fel.
1. menhelyi kutya? Érte őt trauma? Ha igen, még ez is orvosolható megfelelő terápiával.
2. Ha nem, akkor csakis a gazdi tehet róla, hogy ilyen lett, azonnal keresni kell neki egy hozzáértő gazdit.
#33 #34
Azóta nem tudom mi a helyzet, de akkoriban volt valami troll aki nagyüzemben írogatta ki az akitás kamukérdéseit. Van egy tippem, hogy ez se volt valódi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!