Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaukázusi juhász kamasznak (8...

Kaukázusi juhász kamasznak (8 hónapos) milyen száraztápot ajánlanátok a Zooplusról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A családba került egy kaukázusi juhászkutya "kölyök" (bár már most 40 kg +). Nekem nincs/nem volt kutyám, de macskámnak zooplusról szoktam rendelni, ezért felajánlottam, hogy körbenézek a nagy kiszerelésű száraztápok között. Fontos lenne, hogy árban kedvező legyen, de emellett lehetőleg gabonamentes is és egyebek. Örülnék, ha segítenétek néhány tippel, melyik márkák (és azon belül típusok) között kellene szétnézni, illetve mire figyeljek az összetevőknél. Köszönöm!
2021. máj. 8. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Purizon Adult vad & nyúl - gabonamentes
2021. máj. 8. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zoopluson betudod állítani, hogy gabonamentes és így szét tudsz nézni.
2021. máj. 8. 10:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek, várok még további tippeket!
2021. máj. 8. 10:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezeket néztem ki viszonylag kedvező áron, szerintetek jók?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez utóbbi háromnak magasabb a fehérje tartalma, ahogy néztem az összetevőknél, de nem tudom, hogy ez fontos-e. Illetve gondolom, hogy fontos, de mindenképp az alapján vásároljak, hogy melyiknek a legmagasabb? Vagy valami egyéb összetevőt, arányt kellene figyelni?

2021. máj. 8. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

A legmagasabb hús tartalmút keresd.

A Purizon és a Wolf of Wilderness a legjobb ezek közül, viszont a többivel sincs baj.

2021. máj. 8. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek közül bármelyik jó, próbáljátok ki a kutyának.
2021. szept. 30. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!