Meg tudná mondani valaki hogy tudok rájönni arra hogy a kutyám volt oktatva vagy nem állítólag a rendőrségről került ki most 1,3 éves Belga juhász nem reagál semmire?( a kutyát most kaptam)
#2, átírom Neked:
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudok rájönni arra, hogy a kutyám volt-e oktatva vagy sem? Állítólag a rendőrségről került ki. Belga juhász, 1,3 éves. Most kaptam, nem reagál semmire.
(#1 vagyok)
"állítólag" a rendőrségtől került ki.
Akitől kaptad, csak tudja, honnan szerezte a kutyát?
Egyébként a chip átírásakor az orvos meg tudná mondani, ki volt az előző gazdája.
Mire kellene reagálnia a kutyának?
A hangodat sem ismeri.
Szerintem egyedi kezjelekre van tanitva a kutya,amelyek a rendorseg szellemi tulajdona. Azaz nem fogjak megmutatni neked. Elotte kellett volna kerned,h szukseged van a jelekre/parancsokra. Adjak meg neked. Kiderult volna,h megadjak vagy nem.
Bar meg utolag is megkerdezheted,akitol vetted,hogy mik a parancsok.
Elég ritka, hogy a rendőrség saját tenyésztésű kutyákat nevel. Általában felvásárolnak kb 1 éves kutyákat, és azokat kezdik képezni. Bizonyos jelekből megállapítják, hogy érdemes-e tovább foglalkozni a kutyával, vagy nem. Ha kiselejtezik, azoktól a kutyáktól megválnak.
Mit jelent , hogy semmire nem reagál a kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!