T. I melyik kennelből választanátok mudit versenycélokra?
Milyen versenyre?
A legjobb agilitys mudi a Kormosváriból való. Kormosvári Hajtó Pletyka.
Ugyanebből a párosításból - amelyikből a Pletyi van - van még egy aki agilityzik, ő is nagyon tuti, idén VB válogatott lett :o)
Terelés, agility, engedelmes, frizbi. Ezek közül bármelyik amiben a kutya jó lesz és élvezni fogja. Nem akarom mindet egyszerre, csak egyet amiben jó
Amúgy azért vagyok "bajban" mert nekem túl pontos elképzeléseim vannak a következő kutyámról. És nekem nagyon fontos a kinézet a jó munkakészség mellett. A Kormosváriban nagyon szép és okos kutyák vannak de én nem akarok megint fekete mudit (kormosvári az apja a kutyámnak szóval tényleg jó kennel), ott pedig más nagyon nincs. Lehet ez ciki, hogy fontos nekem de ez van :/ Már ezerszer végignéztem a kenneleket de nem tudok dönteni. :D Amúgy lehet külföldi is. És várni is tudok ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!