Honnan tudom, hogy finnyás a kutyám vagy beteg?
Nagyjából 3 napja vettem észre a kutyámon, hogy nem nagyon akar enni. Úgy voltam vele lehet nem éhes hiszen előfordult már. A mai napon viszont realizáltam, hogy sokkar fáradtabbnak tűnik mint eddig. Eddig kinnt szaladgált az udvaron, egész nap ugatott a többi kutyával, ma meg bennt van a kis óljában és alig akar kijönni.
Eddig konzerves kutyakaját adtunk neki, és ette. Most viszont rá sem akar nézni. Hiába próbálom a kis jutalomfalatokat is odaadni neki, nem kéri. Tegnap próbáltam egy kis disznósajtot odaadni neki, azt sem kérte. Ma próbáltam egy kis szalámit, és egy sajtdarabkát, azt viszont megette.
Most csak finnyás lett, vagy esetleg beteg?
Pisi-kaki rendben van?
Egy ismerősöm kutyájának bélelzáródása volt (lenyelt egy labdadarabot), utána nem evett, nem ivott, legyenült, de mire leesett a hülye gazdájának hogy nagy a baj és rohanni kéne az orvoshoz, késő volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!