Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Folyamatosan fehér habosat...

Folyamatosan fehér habosat hány a kutyám mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap este láttuk rajta, hogy rosszul van de nem hányt. Ma reggel óta minden fél órában fehér habosat hány. Mik lehetnek az okai és hogyan gyógyítható?

Ennit nem eszik.

2021. ápr. 28. 08:29
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám,hogy valami nehezen vagy nem emészthető növényt evett,de azt mondod fél óránként..

Félelem miatt is hányhatnak,a hirtelen sokktól az is fehér és habos,de megint csak nem fél óránként.

Ez lehet sok minden.Nekünk hasnyálmirigy gyulladás volt.

De ha jól emlékszem a doki sok mindenre tippelt mialatt vizsgálta.

Emésztési zavar rossz táplálás miatt,egyéb emésztőrendszeri gyulladások,mérgezés..

Fog kapni infúziót (vagy injekciót) mert azóta brutálian ki lehet száradva.Rég orvoshoz kellett volna fordulni,el is pusztulhatott vagy ájulhatott volna tegnap óta.

2021. ápr. 28. 10:37
 32/54 anonim ***** válasza:
72%

De amúgy tényleg érdekes,hogy mindenki annyira a világ peremén lakik,hogy se taxi,se állatorvos,se kocsi,se semmi hasznos nincs a környéken 20km-es körzeten belül minimum.

DE! internet az van.

Kíváncsi lennék hová és hogyan jártok be dolgozni vagy iskolába ha se taxi,se busz (éjszakai is létezik..),se kocsi,se semmi a közelben,de még egy lovaskocsi se.Mindenki gyalog jár 50km-rre mindenért.

2021. ápr. 28. 10:39
 33/54 anonim ***** válasza:
70%
32-es, én is ugyanezt gondolom, de azért lepontozni a válaszokat, az nincs messze nekik :) Francnak tart az ilyen kutyát de tényleg. Egy kutyás barátoméknak a kutyája este kezdett el vajúdni, Debrecenig vitték el a kutyát, mert hosszú hétvégére esett pont a szülés ideje. Miskolcról ráadásul. De mondjuk nálunk a kutyáink családtagok, nem fogyóeszközök, hogy hagyjuk őket szenvedni.
2021. ápr. 28. 10:44
 34/54 anonim ***** válasza:
85%

27, harmincas vagyok, már rég kijártam az iskoláimat, és igen, van annyi eszem hogy megfelelő ellátást biztosítok a kutyámnak, ellentétben veled. Ha beteg akkor kórházba viszem, nem érdekel hogy mennyibe fog kerülni, mert jobban szeretem a kutyámat mint a pénzt.

Te meg nevetséges kifogásokat keresel, meg sértegeted a válaszolókat ahelyett, hogy mindent megtennél a kutyádért.

Gondolom most is folyamatosan hány szegény, te meg el tudod nézni a szenvedését. Elképesztő hogy nincs lelkiismeretfurdalásod.

2021. ápr. 28. 10:45
 35/54 anonim ***** válasza:
85%

Én azt nem értem,hogy hogyan tudják nézni ahogy szenved és csak várni arra,hogy majd jobban lesz? Hogy mernének rajta házi praktikákat és idegenek tippjeit próbálgatni ilyen helyzetben állatorvos helyett?

Mi van,ha pont abba hal bele,hogy azt mondjuk adj savlekötőt gyomorsav ellen? (Meg ne próbáld..)

Bár lehet nekem azért elképzelhetetlen mert nincs kertem.A szoba közepére nem tudom úgy kizárni,hogy ne lássam és ne sajnáljam meg a saját kutyámat.

Nekik elég kizárni a kertbe és elmenni mást csinálni.Behúzza a függönyt,nem néz ki az ablakon és gyakorizik ameddig a kutya talán kileheli a lelkét.

Utána letudja annyival,hogy "megpróbáltam".

És az ilyennek lesz is kutyája még,nem is egy..

2021. ápr. 28. 10:48
 36/54 anonim ***** válasza:
25%

Első lépésként ne foglalkozz ezekkel az idióta barmokkal. Mindenki ugat, hogy milyen rossz állattartó vagy, és hogy neked nem való állat, meg ők ha kell, éjfélkor is átfutnának a kutyával a világ másik végére... Érdekes módon egyik sem ajánlotta fel, hogy benzinpénz fejében elvisz titeket az orvoshoz. Akkor ott sincs ezek szerint autó, vagy csak mások állatának élete nem olyan fontos mint a sajátoké? Álszent k.csögök.

Második lépésként hívd fel újra az orvost és kérdezz rá, mit tudsz tenni az állatért addig míg ő nem érkezik ki. Gyanús a mérgezés, de lehet más is, viszont előbbi esetben kulcsfontosságú a mihamarabbi ellátás.

Harmadik lépésként viszont tanulj a hibádból, mivel rosszul kezelted ezt a dolgot. Bármikor történhet valami az állatokkal, és ilyenkor azonnali segítségre van szükség. Első körben azonnal hívni kell az orvost, hisz ez semmibe sem kerül, és bármelyiket felhívhatod amelyik rendel, nem fogják rád csapni a telefont. Másrészt legyen terved és félretett pénzed arra az esetre, ha orvoshoz kell vinni a kedvenced. Ha az orvos azt mondja, hogy vinni kell minél hamarabb, akkor a beszélgetést követően egyből hívj egy taxit, ugyanis hiába sok idő, még mindig kevesebb mint egy teljes éjszaka, egyébként én is csak így tudom megoldani a dolgot.

Remélhetőleg jó hírekkel fog tudni szolgálni az orvos.

2021. ápr. 28. 10:50
 37/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell tulizgulni a dolgot. Egy napig ne adjal a kutyanak enni, masnap csak haztartasi kekszet.

Egyelore csak szentablettat tudnal neki adni, a dokival meg irass fel klion tablettat (de szerintem magatol is ezt fogja csinalni).

Klionnak egyetlen baja, hogy piszok keseru ... nagy csalafintasag kell a beadasahoz, vagy hasznalj fecskendot.

2021. ápr. 28. 10:51
 38/54 anonim ***** válasza:
77%
Én már akkor is remegve vittem el a kutyámat orvoshoz, mikor a lakásban találtam egy döglött kullancsot ( meg volt szívva ráadásul), és a kutyám hátsó mancsán volt egy csípés szerű valami. Azonnal orvos. Orvos nem tudta egyértelműen megállapítani, hogy a kullancs okozta-e a csípést, de adott neki babézia elleni injekciót. Semmi gond nem volt utána, cserébe nyugodt voltam, hogy nem volt nagyobb baj. Más miért nem tud ilyen lenni, ha kutyát tart?!
2021. ápr. 28. 10:52
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit betört elöbb a körme a kutyàmnak, 12re van idöpontunk a dokihoz.

Ha habot hànyna, akkor mèg az èjszaka közepèn is kiràngatnàm az àgyból az orvost!

2021. ápr. 28. 11:17
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mi lett? Ki jött a doki? Vagy esetleg elindultatok valahova? Vagy mi van?
2021. ápr. 28. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!