Folyamatosan fehér habosat hány a kutyám mit tudok tenni?
Tegnap este láttuk rajta, hogy rosszul van de nem hányt. Ma reggel óta minden fél órában fehér habosat hány. Mik lehetnek az okai és hogyan gyógyítható?
Ennit nem eszik.
Ez kifogás, nekem sincs autóm, ha menni kell akkor vagy megkérek egy ismerőst hogy vigyen el, vagy taxit hívok.
Ráadásul ha kórházba kell vinni egy állatot, az ritkán áll meg százezer alatt, ahhoz képest a taxi csak apró kiadás. Még úgy is hogy csak másik megyében van kórház.
De ez hozzátartozik az állattartáshoz, amikor az ember felelősséget vállal, akkor nyilván tisztában van ezzel is.
Akkor minek nektek állat?
Egyébként milyen érdekes, hogy itt soha SENKINEK nincs autója. Mindenki a Messiástól várja, hogy rendbe jöjjön a kutyája-macskája.
Több minden okozhatja. Akkor is hányhat ilyet ha füvet evett mert nehezebben emészti és emiatt a kihányt fű miatt a gyomornedvek felkavarodnak es emiatt habosnak látszik. De amúgy lehet kennel köhögéstől, toxintól, veszettségtől is és stb., de gondolom oltva van.
A kérdés hogy milyen a kutya közérzete letargikus, bágyadt mert az határozza meg a kutya állapota súlyos vagy csak szimplán füvet evett.
A többieknek meg üzenném hogy a kérdező nem troll stílusba se nem hülye felelőtlen stílusba kérdezte amit kérdezett. Oké természetes az első hogy állatorvosnak látnia kell de addig is könnyebb a gazdinsk ha kap valamilyen infót hogy kb. Mik amik felmerülhetnek mert egy ilyen helyzetbe jobban összeszedettebb tud lenni az ember ha tud dolgokat mintha nem tud és ha az állatorvos nem kommunikatív akkor meg pláne, mert így kevesebb a stressz.
14-nek: tényleg azt hiszed hogy magyar fizetésből jut autóra? A pénz nekünk kutyára van, szarokra nincs. És honnan tudod hogy én már évek óta letehettem volna a jogsihoz a vizsgát? Hm? Vírus van ember nézz már körül! És tavaly óta várok arra hogy elmehessek autósiskolába.
Egyébként meg nem csak azért nincs sok embernek autója mert lusta tanulni hanem vagy fél vezetni vagy soha nem megy át az vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!