Folyamatosan fehér habosat hány a kutyám mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap este láttuk rajta, hogy rosszul van de nem hányt. Ma reggel óta minden fél órában fehér habosat hány. Mik lehetnek az okai és hogyan gyógyítható?
Ennit nem eszik.
2021. ápr. 28. 08:29
21/54 anonim válasza:
Kapun kívül nem etette valaki mérgezett hússal? Patkányméreg letéve valahol kertben?
22/54 A kérdező kommentje:
Délután 4kor nyit a rendelő csak mondom
2021. ápr. 28. 10:25
23/54 A kérdező kommentje:
21-es hát nem tudom. 10éve vagy még régebben mérgezték már meg a csirkéinket a szomszéd cigányok. Nem hiszem hogy most megint megcsinálták volna.
2021. ápr. 28. 10:26
25/54 anonim válasza:
Az állatkórházak nonstop nyitva vannak, csak mondom.
26/54 A kérdező kommentje:
19. A környezetben nincs taxi. Elég soká tartana mire idejön egy taxi.
2021. ápr. 28. 10:27
27/54 A kérdező kommentje:
25 és vigyem órákig az úton a kutyát? De sok eszed van. Menjél mert nem sokára órád lesz.
2021. ápr. 28. 10:28
28/54 anonim válasza:
És halál nyugodtan válaszolgat itt, sőt még lebaxxa a hozzászólókat hát beszarok.... én sírva rohannék a kutyámmal a világ végére is, ha ott lenne állatorvos.
29/54 anonim válasza:
A tünetek mérgezésre utalóak, de nem vagyok állatorvos, csak tanultam állategészségügyet. Délben jön az állatorvos azt írtad, és ha toxin akkor vizsgálatokat fog csinálni első körben mert nem tudod mit evett, amúgy ha toxin attól függ milyen, valószínűleg beviszik, mert infúzió is kell és további vizsgálat.
30/54 anonim válasza:
Jah akkor Alsó-Bivalybasznádon élsz, már értem akkor ezt a hozzáállást. Nálatok a kutya fogyóeszköz. Morzsi megdöglik, másnap lesz Buksi. Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!