Milyen fajta kutyátok van?
Nagyon értékelem azokat a gazdikat is akik keveréket tartanak vagy örökbefogadtak,de az most nekem lényegtelen,hogy honnan van.Úgyhogy spóroljunk a "hálás menhelyes" jellegű kommentekkel,ha lehet mert az nekem most nem szolgáltat túl sok hasznosat.. :D
Az általam gyakran látott fajtákat fogom szavazóba kitenni,ha egyéb fajtátok van azt kommentben fel tudjátok tűntetni.Kíváncsi vagyok mit választ a többség,ha fajtatiszta mellett teszi le a voksát. :)
"Igen ennek a gyereknek kisebbségi komplexusa van.
Maga a csávó egy nagy nulla.drága kocsi,nagy (neveletlen) kutya.Tényleg szokott vele randalírozni Budán.Egy ideig futtatóba is hordta de a kutyás közösség nem engedi be,mert nem szól a kutyára ha domináns vagy agresszív másokéval.
El is szokta engedni vagy direkt közel megy másokhoz és szándékosan oda ereszti más kutyákhoz majd gúnyolódva,pofátlankodva,vigyorogva kullog hátul."nem harap","ne féltsd azt a pamacsot","ilyeneket eszik reggelire","ekkorák a játékai is"..
Ez komoly?
Én családilag válaszolnék :)
Van 2 rottweilerünk, fiú-lány
És van +3 kistestesünk is ebből egy jack russel, 2 pedig parson russell terrier :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!