Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyátok van?

Milyen fajta kutyátok van?

Figyelt kérdés

Nagyon értékelem azokat a gazdikat is akik keveréket tartanak vagy örökbefogadtak,de az most nekem lényegtelen,hogy honnan van.Úgyhogy spóroljunk a "hálás menhelyes" jellegű kommentekkel,ha lehet mert az nekem most nem szolgáltat túl sok hasznosat.. :D

Az általam gyakran látott fajtákat fogom szavazóba kitenni,ha egyéb fajtátok van azt kommentben fel tudjátok tűntetni.Kíváncsi vagyok mit választ a többség,ha fajtatiszta mellett teszi le a voksát. :)

2021. ápr. 25. 15:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyeneshátú munkavonalas németjuhászom van.
2021. ápr. 26. 09:16
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Skót juhászkutyám van.
2021. ápr. 26. 11:02
 33/37 anonim ***** válasza:
13%

"Igen ennek a gyereknek kisebbségi komplexusa van.

Maga a csávó egy nagy nulla.drága kocsi,nagy (neveletlen) kutya.Tényleg szokott vele randalírozni Budán.Egy ideig futtatóba is hordta de a kutyás közösség nem engedi be,mert nem szól a kutyára ha domináns vagy agresszív másokéval.

El is szokta engedni vagy direkt közel megy másokhoz és szándékosan oda ereszti más kutyákhoz majd gúnyolódva,pofátlankodva,vigyorogva kullog hátul."nem harap","ne féltsd azt a pamacsot","ilyeneket eszik reggelire","ekkorák a játékai is"..

Ez komoly?

2021. ápr. 27. 09:10
 34/37 anonim ***** válasza:
43%
Halál komoly. :D
2021. ápr. 27. 09:19
 35/37 anonim ***** válasza:
16%
Szánalmas. Addig csinálja, míg bele nem fut egy keményebb kutyába.
2021. ápr. 27. 10:02
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Én családilag válaszolnék :)

Van 2 rottweilerünk, fiú-lány

És van +3 kistestesünk is ebből egy jack russel, 2 pedig parson russell terrier :)

2021. ápr. 27. 11:39
 37/37 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy csak mondom, hogy a középázsiai juhásznál van nagyobb kutya is. Például dán/német dog, vagy az anatóliai juhászkutya. Nem a kutyád méretére kéne felvágnod, mert ha egyszer találkozol valakivel akinek nagyobb, testesebb a kutyája, mint a tiéd, akkor már nem fogsz nevetni. Más kutyáit meg ne szóld le. Nem mindenkinek kell egy medveölő otthonra.
2021. ápr. 28. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!