Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyátok van?

Milyen fajta kutyátok van?

Figyelt kérdés

Nagyon értékelem azokat a gazdikat is akik keveréket tartanak vagy örökbefogadtak,de az most nekem lényegtelen,hogy honnan van.Úgyhogy spóroljunk a "hálás menhelyes" jellegű kommentekkel,ha lehet mert az nekem most nem szolgáltat túl sok hasznosat.. :D

Az általam gyakran látott fajtákat fogom szavazóba kitenni,ha egyéb fajtátok van azt kommentben fel tudjátok tűntetni.Kíváncsi vagyok mit választ a többség,ha fajtatiszta mellett teszi le a voksát. :)

2021. ápr. 25. 15:18
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Te vagy már a jópofa pamacs.
2021. ápr. 25. 20:09
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én német dogom nem igazán mondható pamacsnak 😂
2021. ápr. 25. 20:21
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Magyar vizsla
2021. ápr. 25. 20:24
 24/37 anonim ***** válasza:
6%

22-es ... a te nemet dogod ki sem logna a kutyam szajabol :DDDD

(de visszahozza) :)))

2021. ápr. 25. 20:26
 25/37 anonim ***** válasza:
69%
#24 Te hülye vagy :DDDD
2021. ápr. 25. 20:47
 26/37 anonim ***** válasza:
88%

Neked amúgy kicsi a pöcsöd, vagy mi bajod van? Olyan szinten vágsz fel itt napi szinten a kutyád méretével, hogy nehéz elképzelni, hogy nem kompenzálni szeretnél valamit.

Kérdésre a válasz: fajtatisztából német juhász van, korábban volt rottweiler, azt majd még szeretnék egyet, nagyon bejött a temperamentuma, jelleme.

2021. ápr. 25. 20:50
 27/37 anonim ***** válasza:
78%

Igen ennek a gyereknek kisebbségi komplexusa van.

Maga a csávó egy nagy nulla.drága kocsi,nagy (neveletlen) kutya.Tényleg szokott vele randalírozni Budán.Egy ideig futtatóba is hordta de a kutyás közösség nem engedi be,mert nem szól a kutyára ha domináns vagy agresszív másokéval.

El is szokta engedni vagy direkt közel megy másokhoz és szándékosan oda ereszti más kutyákhoz majd gúnyolódva,pofátlankodva,vigyorogva kullog hátul."nem harap","ne féltsd azt a pamacsot","ilyeneket eszik reggelire","ekkorák a játékai is"..

Paraszt..

2021. ápr. 25. 21:12
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Az a leggázabb, hogy a német dog súlyra kb akkora, mint a káj, magasságra meg nagyobb is és úgy fikázza, hogy gőze sincs róla, mekkora hülyeségeket beszél 😂
2021. ápr. 25. 23:15
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy labrador és egy amstaff.
2021. ápr. 25. 23:22
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Két komondor és egy magyar agár.
2021. ápr. 26. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!