Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyátok van?

Milyen fajta kutyátok van?

Figyelt kérdés

Nagyon értékelem azokat a gazdikat is akik keveréket tartanak vagy örökbefogadtak,de az most nekem lényegtelen,hogy honnan van.Úgyhogy spóroljunk a "hálás menhelyes" jellegű kommentekkel,ha lehet mert az nekem most nem szolgáltat túl sok hasznosat.. :D

Az általam gyakran látott fajtákat fogom szavazóba kitenni,ha egyéb fajtátok van azt kommentben fel tudjátok tűntetni.Kíváncsi vagyok mit választ a többség,ha fajtatiszta mellett teszi le a voksát. :)

2021. ápr. 25. 15:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%
Berni pásztor
2021. ápr. 25. 16:49
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Rottweiler
2021. ápr. 25. 17:50
 13/37 anonim ***** válasza:
89%
2 rövidszőrű csivava, 1 csivava - tacskó keverék, szintén rövidszőrű.
2021. ápr. 25. 18:17
 14/37 anonim ***** válasza:
28%

2in1

Terápiás jellemű mudi-foxi mentett mix.

2021. ápr. 25. 18:47
 15/37 A kérdező kommentje:

Off téma,de érdekes,hogy valaki haszontalannak tart egy szimpla választ arról,hogy milyen kutyafajtája van valakinek.. .-.

Köszi továbbra is a válaszokat elég szép számban gyűltek már. :)

Ahogy nézem többé-kevésbé a német juhászok a nagyon népszerűek.:D

2021. ápr. 25. 18:54
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak saját érdekel, itt, ahol élek, Budapest egyik külső kerülete, sok parkos lakótelep, elég vegyes a kép. Sokaknak van mentett kutyájuk, van, amelyiken felismerhető, mi van benne, de van, amelyik nagyon keverék. Sokan tartanak kistestű kutyát, yorki, bichon, francia bulldog, csivava, spitz, spániel, kistestű uszkárok, tacskókból van mindegyik típus, vannak vizslák, labradorok (ebbe a vakvezetők is beletartoznak), sharpei, border collie, golden retriever, viszonylag népszerűek bull típusú kutyák és az agarak is. Van néhány dán dog, szetter, egy gazdi tart kínai meztelen kutyát, és van 1-2 dalmatás.
2021. ápr. 25. 19:08
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Orokbefogadott amstaff, de tobb allatorvos szerint is fajtatiszta lehet.
2021. ápr. 25. 19:23
 18/37 anonim válasza:
89%
Weimari vizsla :)
2021. ápr. 25. 19:41
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy palotapincsim van.
2021. ápr. 25. 19:44
 20/37 anonim ***** válasza:
7%
Kozepazsiai juhaszom van ... mas kutyat nem is ismerek :) ... persze tudom vannak ... sok kutyabaratunk van ... de a kutya a kozepazsiai, a tobbi meg valami jopofa pamacs :)))
2021. ápr. 25. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!