Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak kint az utcán kóbor...

Vannak kint az utcán kóbor kutyák be fogadjam őket?

Figyelt kérdés
Nekem van 2 kutyám és az utcán 3 kisméretű kutya sajnálom őket mennyibe kerülne nekik a legolcsóbb kaja és milyen?
2021. ápr. 18. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ne. Hivj egy állatvédőt aki tudja megfelelő kajával etetni és talál nekik jó gazdit. Inkább a mostani kutyáinak adj rendes ételt.

Inkább kevesebb kutyának adj jobbat mint többnek rosszat.

2021. ápr. 18. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
A menhelyeken bolhasak elhanyagoltak a kutyak es a legolcsobb tescos kutyatapot kapjak.
2021. ápr. 19. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Még a saját kutyáidat sem tartod normálisan, kedves hogy segíteni akarsz, de inkább szólj állatvédőknek, helyi vagy közeli menhelynek hogy kint vannak szegények.
2021. ápr. 21. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

#12 tévedés. Sok jó tápot és rengeteg adományt kapnak, és próbálnak megvenni mindent hogy jól érezzék magukat a kis árvák. Akinek szüksége van rá, mindenféle kiegészítőket is kap. Sooook százezer elmegy állatorvosra rövid időn belül egy 30 fős menhelyen is, vizsgálatok, oltások, sok kutyának gyógyszereket kell szednie, mert mondjuk szív vagy bőrbeteg. Nyáron van még medence is hogy ne hevüljenek túl. Szerinted majd pont az élősködők elleni szereken spórolnak? Mintha olcsóbb lenne szívférges, babéziás, lyme kóros kutyákat kezelni.

Ahol a leírásod szerint tartják a kutyákat az nem menhely hanem kutya gyűjtemény, ahol ugyanolyan soruk van, mint az utcán vagy sz@r gazdánál. A gyepi lehet ilyen, de nem a menhelyek.

2021. ápr. 21. 23:28
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
12-es én menhelyen önkénteskedtem kutyakozmetikusként, egy db bolhát vagy kullancsot nem láttam. Ellenben kapnak rendszeresen bolha/kullancs nyakörvet.
2021. ápr. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!