Mit tegyek hogy én legyek a gazdija ennek a kóbor kutyának?
Van egy kölyök kóbor kutya az környezetünkbe, legtöbbször csak a szomszédos kertekbe látni, nagyon fél az emberektől. Szeretném befogni, fel tud jönni éjjel az udvarunkra, ezért enni adok
neki. Mégsem akarja, hogy én legyek a gazdája. Volt már, hogy napközben is felmerészkedett, de amikor meglátott elszaladt, pedig kedvesen szólítgatom. Ellenben napközben többször láttam már egy olyan család udvarán, ahol ki nem
állhatják, elzavarják durva hangon, bottal, kövekkel dobáljak, és mégis csak oda és oda akar menni. Minap még meg is ugatott azon az
udvaron ahol nagyon nem szeretik. Volt már máskor is kóbor kutyánk, ez miért nem akarja,
hogy én legyek a gazdája, miért azokhoz ragaszkodik akik lezavarják az udvarukról, sőt még a kertből is elzavarják, ha lefekszik a lépcsőjükre, miután elzavarták hypós vizzel fertőtlenítenek. Ezek már szóltak a pm hivatalba is, még nem történt semmi, de jönni fog a veteményezés ideje, tuti drasztikusabban fognak fellépni, a hivatalnak pedig csak egyetlen módszere van a kilövetés.
Nem tudom mit tegyek?
Az előző nem rossz ötlet. Tegyél ki annyi húst, amitől úgy jóllakik, hogy kajakómába esik.
Akkor szépen megfőzöd és bezárod.
Akkor szépen *MEGFOGOD*
Hülye autokorrekt
...
Vagy amikor bemegy az udvarba, nagy ívben kikerülöd és becsülöd a kaput.
Akkor nem tud majd kimenni, bent meg megszelídíted.
*becsukod* a kaput ....
Most már tényleg elég ..
#6:
Aki még az autocorrect-et sem tudja kikapcsolni, az miért ideges? Talán meg kéne tanulni használni a telód. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!