Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy én legyek a...

Mit tegyek hogy én legyek a gazdija ennek a kóbor kutyának?

Figyelt kérdés

Van egy kölyök kóbor kutya az környezetünkbe, legtöbbször csak a szomszédos kertekbe látni, nagyon fél az emberektől. Szeretném befogni, fel tud jönni éjjel az udvarunkra, ezért enni adok

neki. Mégsem akarja, hogy én legyek a gazdája. Volt már, hogy napközben is felmerészkedett, de amikor meglátott elszaladt, pedig kedvesen szólítgatom. Ellenben napközben többször láttam már egy olyan család udvarán, ahol ki nem

állhatják, elzavarják durva hangon, bottal, kövekkel dobáljak, és mégis csak oda és oda akar menni. Minap még meg is ugatott azon az

udvaron ahol nagyon nem szeretik. Volt már máskor is kóbor kutyánk, ez miért nem akarja,

hogy én legyek a gazdája, miért azokhoz ragaszkodik akik lezavarják az udvarukról, sőt még a kertből is elzavarják, ha lefekszik a lépcsőjükre, miután elzavarták hypós vizzel fertőtlenítenek. Ezek már szóltak a pm hivatalba is, még nem történt semmi, de jönni fog a veteményezés ideje, tuti drasztikusabban fognak fellépni, a hivatalnak pedig csak egyetlen módszere van a kilövetés.

Nem tudom mit tegyek?

#22222rrrr
2021. márc. 20. 13:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg (kajával), vidd be a házba, maradjon is ott pár napig, szépen rá fog jönni, hogy nem bántod, nem zavarod el, és akkor már ő se akar majd elmenni.
2021. márc. 20. 13:50
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Hagyj kinn a kertedben 2 kg sulthust. Nalznk is ugy jott oda egy koborkutya!! Aztan megtaetottuk
2021. márc. 20. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előző nem rossz ötlet. Tegyél ki annyi húst, amitől úgy jóllakik, hogy kajakómába esik.

Akkor szépen megfőzöd és bezárod.

2021. márc. 20. 14:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szépen *MEGFOGOD*

Hülye autokorrekt

...

2021. márc. 20. 14:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy amikor bemegy az udvarba, nagy ívben kikerülöd és becsülöd a kaput.

Akkor nem tud majd kimenni, bent meg megszelídíted.

2021. márc. 20. 14:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

*becsukod* a kaput ....

Most már tényleg elég ..

2021. márc. 20. 14:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kaput meg kell becsülni! :-D
2021. márc. 20. 14:48
 8/17 A kérdező kommentje:
4 hete minden este rakok ki neki kaját, megeszi és elmegy a kerttekbe. Ma is láttam annak a családnak a lépcsőjén feküdni akik zavargatják. Biztos vagyok benne, hogy amikor észrevette jót rugott bele. Van a közelben két állatotthon felveszem velük a kapcsolatot, bár tuti telt házuk van... Nem a kapunk van nyitva, hanem a kerítésen van egy luk, csak be van nőve fenyővel, nem lehet hozzáférni.....
2021. márc. 20. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
34%

#6:

Aki még az autocorrect-et sem tudja kikapcsolni, az miért ideges? Talán meg kéne tanulni használni a telód. 😊

2021. márc. 20. 17:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mond az állatotthonnak, hogy te szívesen befogadod, csak fogják be, mert te nem tudod, elviniük és befogadniuk nekik így nem kéne, tehát nem számít, hogy náluk nincs hely.
2021. márc. 20. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!