Vannak kint az utcán kóbor kutyák be fogadjam őket?
Csirkefarhat 200 hu/kg. Minimalis belsoseg kell heti 1x.
Szerintem fogadd be. Eloszor nezd ossze egyenkent a meglevo kutyaiddal kijonnek-e.
Veszettseg oltas 4 evig hat.
Nagyon szép az elgondolás, de először a saját kutyáidat kellene tudnod normális kajával ellátnod a moslék helyett.
Inkáb vedd fel a kapcsolatot egy állatvédő szervezettel, segíteni fognak.
Ilyen körülmények között ne.
Nekem mindhárom kutyám az utcáról van, befogadáskor az első dolgod orvoshoz vinni őket amellett, hogy otthon a többi kutyától 2 hétre külön zárod. Szerencsére 3-ból 2 kutyának nem volt semmi baja, csak az alap ellátásokat kapták meg (chip, veszettség elleni oltás, kombinált oltás, szívféreg teszt, Milprazon, Bravecto, ivartalanítás), a harmadiknak viszont az állatorvosi költségei ezeken felül meghaladták a 200 ezret 3 hónap alatt.
Ennek tudatában vidd be csak őket, kutyát tartani eleve nem olcsó mulatság (jelenleg is a havi kajáltatásuk meg Milprazon 50 ezer körül jön ki nekem a 3 kutyára, és csak Premiere tápot kapnak), de ha még valami bajuk is van, akkor mélyen bele kell nyúlni a zsebedbe.
Ha spórolni akarsz rajtuk, meg a mostani kutyáidat is csak maradékkal vagy képes etetni, akkor inkább kérd állatvédők segítségét, akiktől normális ellátást kapnak és végül rendes gazdihoz kerülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!