Nagyon húz a kutyám, mit tudnék tenni?
4 hónapos. Már-már fuldokol a nyakörvében, de azért is szalad előre. Próbáltam, hogy megállunk, ahányszor húz, de utána ugyanúgy folytatja. Aztán jött, hogy ahányszor húzott, rántottam egy kicsit a pórázon, de az se vált be. Nagyon rövidpórázon sétáltatom az utóbbi időben, mire hazaérünk leszakad a karom. Egyelőre visszatudom tartani, de nagytestű lesz, muszáj kinevelni ezt belőle. Már nagyon kétségbe vagyok esve, minden tippet hálásan fogadok.
Kutyasulira nincs lehetőség.
"Kutyasulira nincs lehetőség."
Miért nincs?
Elsőnek:
Talán mert nem mindenki engedheti meg anyagilag?
Van ideje nincs rá?
A kérdezőnek pedig, én úgy szoktattam le a kutyám arról, hogy húzzon, hogy ha elkezdett húzni, megrántottam a pórázt és elindultam vele a másik irányba, ha akkor is húzott, ismét megcsináltam ezt. Nem tudom mennyire hatékony, de az én kutyám azóta nem húz :D
Felnott amstaffot tanitottam meg visszafordulasos modszerrel.
Amikor huzott,visszafordultam. Amikor epp laza volt a poraz,dicsertemmeg falat. Aztan visszafordultam. Es haladtam tovabb a cel fele. 8 honapig tanitottam. Ugyh turelem.
Ha a logikaban nem erted meg a tanitast,akkor a kutya se fogja megerteni.
Kovetkezetesseg es turelem.
Nyakorvet a fule ala szorosan tedd.
Ez bevalt. A kiskutyasok mwg nem tudjak mirol beszelunk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!