Számomra érthetetlen miért árulják kutyáknak a füstöt sertés csontot?
Most 3-10-ig ugyanaz a válaszoló ír és ellentmondásosan.:) Valahol máshol szórakozz légyszíves!:)
Egyébként megnéztem ezt a Jack márkájú csontot és ebből van sertés és marha is, viszont azt sehol nem olvastam, hogy főzve is lenne. Szerintem ezek csak szárítva esetleg szárítva füstölve vannak!
Szóval kiemelném, hogy a füstöt sertés csontról szól a kérdésem! Hogy azt tudnék itt (is) venni, de mit kezdjek vele?
A felfüstölt sertéscsonttal már nincs gond. Nem egyenlő a nyerssel, amelyik érintkezhetett fertőzött nyers sertés alkatrésszel és azért tilos.
Az Aujeszky kór amúgy is nagyon ritka a hazai ellenőrzött sertésállományban.
3-10-ig egyaltalan nem szorakoztam, probaltalak felhomalyositani, de latom keptelenseg.
A szerinted dolgot en nem tudom szembe allitani a sajat tapasztalatommal, mert te csak fantazialsz ... en viszont hetente veszek egy ilyen csontot a kutyanak :)
Szoval szivesen segitettem, kar volt.
14 bár így lenne, de eddig mindenhol azt olvastam, hogy a füstölési eljárás nem pusztítja el a halálos kórokozót:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9242041-fust..
Itt a 7-es is amit linkelt:
Vagy itt is írják:
Igaz a kolbásszal sonkával példálóznak, de maga a füstölésről írják, hogy az nem elegendő a vírus megöléséhez. Csontnál miért más a helyzet 14? Köszönöm szépen a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!