A kiskutyám megint bolhás lett, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Született 6 kiskutyánk és bolhásak lettek,vettem bolhaport beszórtam a helyüket, meg őket, utánna sima vízben mind a hatot megfürdettem leszedtem a bolhákat, vettem az állatorvostól frontline-t azt rájukcsöpögtettem. Ekkor elmúlt kb. egy hétre, addig elvitték a többi kiskutyát. Egyet tartottunk meg és szegény kicsi megint bolhás a hasa tele van bolhákkal mit csináljak??2010. aug. 21. 07:37
1/3 anonim válasza:
állat patika és ami ilyen pici kutyára tehető olyat vegyél.
Illetve az anyukájukat frontline vagy van egy oldat amit fel kell hígítani kb 400 ft egy ampulla nagyon büdös...
De tuti hatásos...
2/3 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval nekem az tuti bevált! :D a frontline a legjobb!
3/3 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval! a frontline a legjobb, nekem mindig beválik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!