Mi lehet a kutyámmal?
8 vagyok
Igazándiból a másik orvos sem tudott segíteni, egyedül kellett ellene harcolnia, mi segítettünk ahogy tudtunk.
Az első azt mondta, hogy semmi baja, csak túl sokat evett(nagy frászt, le is fogyott rendesen)
A másik pedig azt, hogy parvo, csak minden nap be kéne vinni a kezelésre mert nincs hely, hogy ott maradjon, és hogy a kezeléssel is 100ból 1 kutya is aligha túléli.
Továbbra is kerestünk orvost, nem tudtak segíteni.
Nem akart se enni, se inni. Pipettával próbáltunk neki vizet adni. Végül egy kis cukrot tettem a vizébe, ivott, és a tápjára is csöpögtettem.
2 hétig harcoltunk, alig aludtunk.
Olyan volt előtte, hogy le se lehetett lőni, és olyan hirtelen még hozzám se akart szaladni amikor kimentem hozzá, ekkor tudtuk, hogy baj van.
Remélem ezzel tudtam segíteni
A mai állatorvosok....hát sokan nem is azért tanulnak azért mert segíteni akarnak nekik, hanem azért, mert nagy a kereset...
Javaslom, olvass utánna, mik a javaslatok ilyen esetben.
Nem emlékszem mindenre pontosan, már 2 éve történt.
Nagyon fontos! Maradj higgadt. Ne pánikolj, a kutya előtt főleg ne! Rosszabbul lesz, amúgy is bél fájdalmai vannak, ha parvo.
Próbáld meg óvatosan maszírozni a hasát, mintha símogatnád, majd nézd meg a reakcióját. Ha fájdalom jeleket mutat, akkor tényleg lehet parvo.
Ha viszont nem...talán egy kis gyomorrontás, esetleg megevett valamit amit nem kellett volna....
A sotet pisi,babezia. Tobbet ne menj az allagorvoshoz,hanem masik hozzaertot keress... azonnal.
Mas allatorvos tudta volna,ha kullancs volt benne,h babezia.
Babézia. Másik orvos.
Bár ha szartál rá az oltására, meg elnézed, h napok óta nincs jól és a dokid passzolja mi baja... ááá no comment inkább. Szegény kutyus. :(
Hívd fel a dokit, hogy kullancs volt benne és már sötétedik a vizelete és közben induljatok a rendelőbe.
(így az orvos előtud készülni a szükséges kezelésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!