Mit csinaljak a kanos kutyámmal??
2 éves tacskóm van, aki az elmúlt napokban annyira kanos,hogy aludni sem tudok tőle, folyamatosan nyüszög az ajtóban, menne kifelé, de a hideg miatt muszáj bent lennie este, mert megfázna.. mit lehet vele csinálni? Agyvérzést kapok a folyamatos nyüszögés miatt. Éjszaka is ezt csinálja.
A szomszédban van egy lány kutya oda megy a kerítéshez mindig,de túl öreg a lány ahhoz,hogy kiskutyái legyenek
NEM FOGOM HERÉLTETNI,ILYET NE IS ÍRJATOK KÉRLEK!!!!!!
Az ivartalanítás lehetne egyedül jó, de mivel nem akarod megkönnyíteni a kutyád életét, ezért ez nem opció.
Hát akkor verd ki neki, mást nem tudok.
Szerintem azért nem akarja ivartalanítani, mert díjnyertes szülőktől vett valami nagyon jó ösztönerős kutyát sokszázezerért.
Más opciót nem tudok elképzelni.
Hidd el, neki is szenvedés, ha szerelmes. Szegény nem tudja mi a baja, csak menne. Játékkal le tudod vezetni a feszültség egy részét, vagy kiviszed messzire sétálni, ahol már nem érzi a szagát.
De nem tudsz vele mit csinálni, egy idő után elmúlik. Aztán ha megint tüzel a másik, újrakezdi. Tacskót én sem szívesen ivartalaníttatnék, ha nem muszáj (és itt nem muszáj, nem lesz felesleges szaporulat), nekünk mindkettő meghízott utána rendesen, és nagyon szenvedés volt a diéta, mert már csak az étel szagától nőtt a hasuk...
8! Volt benne egy tömény irónia. Nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan ember, aki ilyen szinten hagyja szenvedni a kutyáját.
Plusz nekem emellett még baromi idegesítő is lenne ez a viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!