Mit csinaljak a kutyammal? Nagyon felunk
Szerintem hívj fel telefonon egy másik orvost, mond el neki pontosan a kutyád állapotát és hogy milyen gyógyszert kapott.
Persze legjobb lenne elvinni egy orvoshoz, de azt írtad, hogy nincs a környéken. Egy jó orvos mindenképpen jobb tanácsot tud adni, mint itt bárki. Telefonálj!
Gyógyulást a kutyusnak!
Az én beagle-m 8 évesen kezdett egyik napról a másikra hátrafele menni, meg körbe-körbe... El kellett altatni. :( Törzskönyves kutya volt, szerettem... Annyira hirtelen jött, és egyre rosszabb lett... 1 hét után megbeszéltem a dokival, hogy altassa el. Rohamosan romlott az állapota. Ki sem derült, mi volt a baja
:((((
A te kutyádnak is valami hasonló lehet. Nálunk is ilyen imbolygások voltak, meg hátrafelé lépett...
Remélem, felépül a kutyusod! Drukkolok, hívj fel valami állatkórházat szerintem.
Az az orvos a dilettánsok kategória.
Az epilepszia nem a "fajtiszta" kutyák privilégiuma egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!